AKTUELNO

Bolela ga glava, osećao slabost i hladnoću. Primio injekciju "koktel vitamina". Kada se vratio Jelena Golubović ga iznenadila.

Protekle noći Drvo mudrosti pozvalo je pevača Slobu Radanovića u Rajski vrt, nakon što je primetilo da je pevač većinu vremena proveo u krevetu. Na pitanje kako se oseća Radanović je rekao da ga boli glava, da ima groznicu i da mu je hladno.

Foto: RTV Pink

Nemam volju. Pao sam! Nemam snage da ustanem iz kreveta. Ne znam da li mi nešto treba. Ovo mi je jako težak trenutak u životu. Nikada se ovako nisam osećao - rekao je Sloba.

Pevač je dodao da se uvek vodi pozitivnim mislima, ali da je u toku jučerašnjeg dana bio jako loše volje. Drvo ga je tešilo rečima kako je uvek tu za njega i da se slobodno može obratiti svaki put kada mu je nešto potrebno.

Foto: RTV Pink

Pred kraj razgovora Sloba je pitao da li može da dobije lekarsku pomoć, a Drvo mudrosti mu je svakako izašlo u susret, jer mu je bitno da se svi zadrugari pre svega osećaju dobro. Radanoviću je ukazana pomoć lekara. Pevač je primio injekciju "koktel vitamina", posle čega se ubrzo vratio cimerima.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Nakon posete doktoru Sloba je večerao, po prvi put sinoć, rekao da se mnogo bolje oseća, da ga glava više ne boli, a kako bi mu ulepšala večeru Jelena Golubović donela mu je najslađi deo mesa koji je ostao od njene slave.

Foto: TvPink Printscreen

O Slobi, njegovom stanju, ali i ženi Kristini Kockar koja je već nekoliko dana u "Zadruzi", Luna Đogani pričala je u Rajskom vrtu. Ona je tom prilikom rekla kako se teško oseća, jer se i njen dečko tako oseća. Šta je još dodala i kako je sve izgledalo prošle noći možete pogledati u donjim video-klipovima.

PROČITAJTE: HTEO SAM DA OKRENEM LEĐA LUNI I POBEGNEM! Sloba otvorio dušu Drvetu mudrosti! (VIDEO)

Autor: S. Kuvekalović

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'