AKTUELNO

Žestoka noć!

Iako je za juče bilo najavljeno Vanredno ubacivanje, to se sinoć nije desilo. Naime, voditeljka Dušica Jakovljević je poručila gledaocima, da se u tom trenutku na velelepnom imanju dešava sukob Ane Ćurčić i Zvezdana Slavnića.

Foto: Pink.rs, Tv Pink Printscreen

Međutim pre toga, Ana je razgovarala sa Markom Janjuševićem Janjušem o Zvzedanovoj prevari. Naime, Janjuš je priznao da se kaje jer je izgubio svoju bivšu suprugu Enu, jer je i sam načinio prevaru.

Anu Ćurčić ganula je pesma ''Nisam te se nagledao'' te je stala tik ispred Zvezdana Slavnića, kako bi ga isprovocirala numerom, koju mu je posvetuila. Slavnić nije ostao imun na njeno prisutvo, te joj se nasmešio, s Ćurlićeva se blako osmehnula, dok joj je pogled zastao na bivšem parneru.

Zvezdan Slavnić obavestio je Anu Ćurčić da je ostavio Anđelu Đuričič, ali ga je reakcija bivše supriuge iznenadila jer ga ona nije konstatovala.

Zvezdan je sve vreme pokušavao da priča sa Anom, ali mu je ona ponovo brutalno odgovoorila:

Prema tebi nema m nikakve emocije, jer si nula prijate, čovek i muškarac. Kad swe ovsa tvoja bude vratila u ovu kuću, ja ću je postaviti na mesto. Ti si iz naše kuće došao ovde, da bi napravio sranje. Misliš da je meni problem tvoja mala? Ne, ona je jedna kap u moru. Želiš li da pričamo šta si radio pre nego što si došao? Šta bi radio da sam ja bila u Švajcarskoj i rekla ti da sam naškla nekog dok si bio tamo gde si bio? -upitala je Ana.
Ostavio bih te - rekao je Zvezdan.
Ne bi. Ti si bolestan. Koje pare si od mene dobija? Sve sam ti dana! Godinama sam živela u zabludi. Imaš devojku, praviš joj ovde dete - rekla je Ana.
Ne se*endaj. Ti da si gospođetina, ne bi bila tu gde si sad - rekao je Zvezdan.
Usr*ao si mi se u život. Mnogo si kontradikroran. Idi kod svoje devojke - rekla je Ana.

Zvezdan je potom postrojio zadrugare i tim povodom im objasnio kakvu komunikaciju treba da imaju sa Anom:

Definitivno ću imati mnogo problema sa Anom, ja sam hteo da kažem da pričate sa njom kao sa mnom i da je pomognete. Kapiram da hoće da pravim probleme. Molim nekog mog poštovanja, dok ja ne vidim šta je to. Neću da kapiram nešto sa njene strane. Ja sam hteo da kažem da hoću da spustim loptu i da se povučem iz svega i da nema problema što se tiče Anđele i nje. Ona je veliki drug, treba da je prihvatite, ja samo ne želim da izađem iz okoloseka. Treba da je prihvatite, veliki je drug, biće gotivna, ali ja nisam blizu normlanog za to - pričao je Zvezdan.

U tom trenutku je došlo do sukoba Pece Lazića i Filipa Cara, jer je Peca branio brata Necu, pa je obezbeđenje reagovalo.

Zvezdan je nakon toga razgovarao sa Zoricom Marković i tom prilikom otkrio da ga je strah šta sve Ana može da iznese o njemu.

Usledila je brutalna svađa Ane i Zvezdana, on je nju vređao kao nikada do sada ša je udarrio na njeno druženje sa Aleks Nikolić. Pn je u jednom momentu čak i rekao da mu Ana sprema pakao.

Klošarko, prodala si se. Klošarka bezpobrazna glumi žrtvu i skakću kao dobra je sa Aleks, folirant - pričao je Slavnić.

Ana Ćurčić je potom priznala Zorici Marković da je godinama živela u strahu zbog Zvezdana Slavnića.

Samo ne želim da se moja deca sada brinu. Pitala sam ga da li je svestan šta mi je uradio, ništa loše nisma rekla. Godinama nemam pravo da kažem šta mislim, ne mogu više da trpim ovo. On samo silom ide - rekla Ana.

Miljan Vračević nastavio je da smiruje besnog Zvezdana Slavnića, a Miljana Popović izvukla je deblji kraj kad mu je dobacila jer je prozivao Anu.

Zorica Marković posavetovala je Anu Ćurčić da se uzda u svoje sposobnosti, daleko od Zvezdana Slavnića. Naime, ona je Ani govorila da mora da se uzdigne od svega.

Zvezdan je nakon toga opet prišao Ani i počeo da je vređa, a ona mu je uzvratila da je srećmna jer su završili.

Usledio je dug razgovor bivšeg bračnog para:

Konačno da ti kažem da možemo da pričamo za par dana kad se središ. Da li sam pričala sa tobom nekulturno? Ja nisam tvoja devojka, žena, brat i drug, imam pravo da kažem šta god da želim. Dopusti mi to, nemoj da se ljutiš i radiš scene. Nemoj svetu da pokazuješ kakav si - rekla je ona.
Ti si došla da pokažeš da sam monstrum. Ti si došla ovde s namerom. Ušla si dušmanski. Ja nisma urdio želeći tebe da povredim - dodoa je on.
Odeš tamo i reci svojoj devojci da ti dobro proguta. Mogu da kažem da je to minimum šta ti radiš, nisi svestan svoje nesvesti. Ja ovde nisam zbog tebe, nego zbog sebe. Ja tebi više ne pripadam - govorila je Ana.

Zvezan Slavnić nastavio je da dobacuje Ani Ćurčić, a onda je napao da hoće da uništi njegovu sreću.

Znam da lažeš mnoge stvari. Idemo foliranje - govorio je Zvezdan.
Svaka čast meni da govoriš da se foliram. Ja ti kažem da uživaš u životu - rekla je Ana.
Ja uživam, a ti mi kvariš. Ja ti to neću dati - poručio je Slavnić.

Maja Kovačević prišla je Zvezdanu Slavniću i zagrlila ga, a onda dala nekoliko saveta kako da se postavi prema Ani Ćurčić.

Nije ona bilo ko. Ja sam došao i sve lepo rekao, hteo sam nešto lepo da kažem. Ja sam folirant koji sam ovde pet meseci folirao, to se valjda vidi - govorio je Zvezdan.
Ti misliš da neće da ti oprosti? - upitala je Maja.
Ne treba mi oprost. Ja sam došao da kažem da ću da se povučem i da neću da se ljubak i malu držim za ruku, ako sam us*ao ne moram da joj trljam o nos. Ja sam došao da kaćžem da bude okej sa svima i da je prihvate jer je super ortak. Ako sam nešto z*srao ne moram dodatno da radim ružno. Ona se meni isk*čla za desetu stvar. Ljuta je, ne bežim od toga. Ja znam da sam zaj*bao sve, ali što me k*ra? - pričao je on.

Zvezdan Slavnić išao je po Beloj kući i svima se žalio na ponašanje Ane Ćurčić. On je na sve načine pokušavao da je omalovaži ispred zadrugara, ali mu to nije polazilo za rukom.

Ana Ćurčić poverila se Nenadu Laziću Neci i Miljani Popović, te je istakla da će Zvezdan tek pokazati svoje pravo lice.

Ne mogu da verujem da ti on zamera jer si ušla ovde da zaradiš za sebe, a on je uradio onakve stvari - rekla je Miljana.
Ono što je men reklao sve je to mislio. Ne mogu da verujem da je spremam da izusti onakve stvari - kazala je Ana.

Zvezdan Slavnić je u jednom momentu došao u izolaciju kod Anđele Đuričić, ali je došlo do rasprave sa Žanom Đorđević zbog njegove zabrane da muškarci pričaju sa Anom Ćurčić.

Zvezdan Slavnić otkrio je Anđeli Đuričić da Ana Ćurčić planira da je postavi na mesto prvom prilikom. što njoj nije baš prijalo.

Aleksandra Nikolić, Nenad Lazić Neca, Miljana Popović i Ana Ćurčić su za to vreme  razgovarali o Anđeli Đurčić i Zvezdanu Slavniću.

On je očekivao da uđem, kukam, patim i molim. On je iznenađen jer me boli dupe da ga vraćam. Rekla sam mu da me ne boli sve ovo, a njega kopka kako je to tako - rekla je Ana.
Ti si zrela, ozbiljna žena, ne želiš da se ponašaš kao klinka. On ima četrdeset, a ponaša se kao tinejdžer. Izaziva strah u nekim ljudima, zato su dobri sa njim - rekao je Neca.
Mića je rekao da je Anđela iskoristila Mateju da bi bila cveljena, a da je narod zavoleo to njeno moralisanje i lepotu - rekao je Neca.

Iako je Zvezdan Slavnić danas doneo odluku da se povuče iz odnosa sa Anđelom Đuričić, dok se ne završi "Zadruga", kako njegova bivša žena Ana Ćurčić ne bi gledala kako razmenjuju nežnosti, on je posle haosa sa njom promenio mišljenje. Naime, on je došao u sobu za izolaciju i ušuškao se u Anđelim krevet, a ona je jedva dočekala da se ponovo zagrle i zajedno odmaraju u krevetu. Međutim tu nije bio kraj, njih dvoje su se u tom momentu čak i poljubili.

Samo nemoj da se nerviraš. Ona kao da pokušava da te iznervira, tako izgleda. Nemoj da dozvoliš jer ne treba da te košta - dodala je Anđela.
Neka mi ne priča neku priču, nego neka kaže da je došla da te ukanali. Ja ne mogu sad da se setim u glavi. Srećo, nije poenta u tome, nego ispada da je ona ušla kao žrtva, a došla je meni da j*be mater, a kao treba da pazim na svoje dete. Priča kakav sam napolju, kako ne postojim, nemaš više ime, neke gluposti za dete, ovo i ono. Kao da li ja znam šta radim sa 46 godina, misli na s*ks i kako nisam normalan. Ona mene kao ne poznaje, naravno da može da me napravi takavim kad me zna 15 godina. Išao sam za njom i drao sam se, a ona mi kao zove obezbeđenje . Nisam imao zlu namernu, samo sam hteo da spustim loptu. Evo ja sam jedini koji je ostavio i prevario ženu. Ja ne želim da neko pomisli da am žrtva bilo čega, može ona meni da mafija. 15 godina živi sa mnom, jeste uradila je sve, ali da li treba da objašnjavam drugi deo priče? - rekao je on.
Nisam ni ja zalužio mnogo stvari. Došla je ovde da vadi prljav veš i da se pravda, ona će mene da kanali, sve je u pravu, ali ne dam da se us*rava. Ja se nisam sam usr*o nego mi se desilo nešto. Mogu i ja da se igram i da joj pevam pored kreveta, pa da vidim kako će kad ne spava dva dana - nastavio je Slavnić.

Sanja Grujić i Marko Satefanović doživeli su novi okršaj, te je Stefanović pobacao sve njihove uspomene i počeo da vređa Sanju.

Zvezdan je sve vreme ogovarao Anu kod zadrugara, ali nije mu vredelo.

Zvezdan je nakon toga otišao ko Anđele u krevet i odlučio da spava sa njom, iako je rekao da su na pauzi i da neće imati odnose. Anđela je ipak navaljivala na Zvezdana pa je u jednom mometnu ručno zadrovoljila Zvezdana.

Autor: N.B.