AKTUELNO

Zna šta želi, a šta ne!

Kao i svakog ponedeljka, učesnici rijalitija koji obara sve granice, Zadruge, odgovaraju na pitanja novinara, a glavni na tapetu večeras su bili Kija Kockar, Sloba Radanović i Luna Đogani.

Urednica portala Pink.rs, Dijana Petrović, otvorila je ovo veče i odmah upitala Kiju kako joj je kad spava u Slobinoj majici?

Ja spavam ceo život u njegovim majicama, tako da super je, normalan. I kući nosim njegove majice i dan danas, nije ništa emotivno, ako na to potencirate - rekla je Kija.

Foto: RTV Pink

Ona se odmah osvrnula i na Luninu izjavu da bi volela da jednog dana Kija, Sloba i ona budu u dobrim odnosima, pa je zanimalo da li misli da je to moguće:

Rekla sam to, to bi mi bilo potpuno normalno, niko od nas troje ne bi trebao da bude neprijatelj. Smatram da svi supružnici treba da ostanu u dobrim odnosima, da svi mi budemo dobri, idemo na kafu, nema potrebe da bude tenzije i netrpeljivosti - odgovorila je Luna, na koju se nadovezala Kija
Ne znam u kakvom su odnosu njeni roditelji, ja znam kako ću biti sa Slobodanom, a to je kao moji roditelji - bićemo u normalnim odnosima, ali neću sigurno ići sa njim da pijem kafu, to je nebulozno. Što se tiče Lune i mene, okej smo sada, ali nikad ne reci nikad, ne znam šta može da se desi.

Foto: RTV Pink

PROČITAJTE JOŠ: GAGI BESAN NA SLOBU I KIJU: Povređuju moju Lunu, on će je IZGUBITI ZAUVEK! (FOTO)

Kako je sve to izgledalo, možete pogledati u videu ispod:

Autor: N. Vujčić

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'