AKTUELNO

Haos!

Filip Car iznervirao se kada je čuo da je Nenad Macanović Bebica razbio danas televizore zbog filma, te ga je tom prilikom prekoreo zbog toga, jer nije to radio kada su bile teže stvari iznošene za crnim stolom.

Ja sam ovde treću godinu za redom. Meni baba, mama, tata, sestra, ujak, niko se nikad nije oglasio za novine, nikad nisu bili u emisiji. Ja ne volim da su deo rijalitija, jer su van toga. Moja sestra ima dva fakulteta, ozbiljan posao, brak i dete sa čovekom sa kojim je deset godina. Meni oni, sad za Božić ili Novu godinu, nikog ne uvrede: "Srećan Božić svim zadrugarima", ali kad dođem kući sve mi kažu. Prvi put se desilo sada za Aleksandru, inače nikad se nije pričalo o njima. Ne znam šta je Zola rekao, ali sam mu rekao da ni ženu, ni decu, a ni porodicu da stavi. Ta jedina scena je crno-bela, drži bebu i kaže: "Rodio se sin" i to je to. S njegovom porodicom nema ništa. A o njegovoj porodici se mnogo diskutovalo o tome da li plaća ili ne plaća alimentacija, da li viđa decu, gde mu živi bivša žena...Film će biti humorističan. Ispada kao da te udarila sujeta da je taj film ili nešto. Sedneš i kažeš: "O meni se snima film, a vi koji snimate i gledate, odlučite da li je to tako ili nije" - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekao sam da me boli ku**c za film - rekao je Bebica.
Tebi da je bilo do bivše žene, ne bi ovde pričao o alimentacijama, tebi da je bilo do mame i tate, ne bi tetošio Sinišu i Mariju - dodao je Car.
Ne može Zola o tome da priča - rekao je Bebica.
Ja kad sam gledao od spolja, najstrašnije si vređao njegovu porodicu, on tvoju nije... - nastavio je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekao sam mu da dovede mama Bosu, boli me ku**c - dodao je Macanović.
Pazi sad ovu komparaciju. Zoli je majka jedna jedina, odgajila ga sama bez oca, a tebe za tvoju porodicu savršeno boli ja*e. Ne psuje tvoje, nego ti njegove. Ja ga pitam u petici prošle godine. Igramo igru istine u izolaciji: "Da ti se ponudi prilika da tri dana provedeš s decom ili Miljanom", ti kažeš sa Miljanom. Meni da neko sada kaže: "Da li bi pre proveo, ne s mojim, nego sa sestrinim detetom ili s Dženifer Lopez", ja bih izabrao njih. Ti danas lomiš televizore, a nisi ih lomio kada ti je hef**o devojku na tvoje oči - rekao je Car.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.