AKTUELNO

Ovo ga je začudilo.

Stanija Dobrojević, Luna Đogani, Ivana Šopić, Dragan Marinković Maca i Stefan Karić večerašnji su gosti Ognjena Amidžića u emisiji "Amidži šou".

Gosti su igrali veoma zanimljivu igru "Intimne kuglice".

Foto: TV Pink Printscreen

Navedi najveću nepristojnu ponudu koju si dobila u životu - bilo je pitanje za Staniju.
To je ono preko društvenih mreža, prodaću kuću, kravu, traktor, za noć sa tobom, koliko to košta... Ja to nikad nisam doživela u lice. Nije mi ponudio šeik ništa, to je laž, nikad nisam srela šeika u životu. Ali na društvenim mrežama može da se iskopa sve i svašta. I milion za noć nude. Moju drugaricu Tašu stalno to pitaju, već deset godina su izmišljene priče - rekla je Dobrojevićeva.
Navedi ime devojke koju si najviše voleo - bilo je pitanje za Stefana.

Foto: TV Pink Printscreen

Dijana, to je ljubav koja je obeležila moj život. Ne poredim nijednu devojku. Svesno ne tražim da mi nešto bude slično njoj. Smatram da je ona posebna, samo sa njom je to moglo da se desi. I Ivana je jedna od dužih veza, desile su mi se još dve, tri duže veze - rekao je Karić.
Navdi najbizarniju stvar koju si doživela od fanova - bilo je pitanje za Ivanu.
Dešavalo se da su mi u automobilu stavljali slike, majice sa mojim likom, da sam morala da se iselim baš zbog toga. Imala sam i bizarne poruke od fanatika, nikad nisam to prihvatila za ozbiljno - navela je Šopićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam dobio poruku gde se lik seče zbog Ive, i kaže mi: "Ovako ćeš da krvariš usred Zagreba". To je bila pretnja zbog Ive - rekao je Karić.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: R.L.