AKTUELNO

Na društvenim mrežama ovih dana potpuni je hit stari video snimak Lepe Lukić, koji datira s početka njene karijere, tačnije iz 1973. godine.

Tada je uveliko imala hitove, nizala velike koncerte, a dok je odgovarala na pitanja novinara, na snimku se pojavljuju i njeni fanovi, koji oduševljeno čekaju ne bi li je videli i čuli.

Foto: TV Pink Printscreen

- Sedamdesete ponovo zlatan mikrofon. - rekla je ona tada i dodala:

Živci su u pitanju. Mnogi misle "Eto lako je Lepi odpeva dve-tri pesme i zaradi pare". Kako dođe tako i ode, veliki su moji rashodi. Vidite i sami da na svakom koncertu moram da se pojavim u novoj haljini, sada više gledaju šta sam obukla nego šta ću pevati. Svako ima ploču kući, sluša preko radija, više dolaze da me vide nego da me čuju. Eto kada prođem kroz Beograd puno me njih prepoznaju, verovatno zbog toga što su moja kola jedna jedina u narandžastoj boji "audi 100 LS".

Pevačica je na kraju intervjua i pročitala jedno od pisama svojih obožavalaca.

- Ako odgovoriš a nadam se da ćeš razgraviti svoje srce i utešiti nečije tuđe, učini to isto ovako strasno kao što ja to sada činim. I molim te nemoj ostati hladna nemoj, nemoj. Puno topline srdačnosti najintimnije ljubavi šalje tebi plavuši svoji snova i nada, vojnik Milanče.

Autor: pink.rs