AKTUELNO

Emocije su je savladale!

Iz nedelje u nedelju po jedan učesnik rijalitija koji obara sve granice, Zadrugu, napušta ovaj šou. Večeras je to morala da učini MC Alex, koja je bila u duelu sa Macom Diskrecijom, i osvojila samo 8 posto glasova publike.

Foto: TvPink Printscreen

Očigledno joj to nije zasmetalo, jer je doživela veliko iznenađenje kad je ugledala svoje najmilije, pogotovo majku i sestre, i u tom trenutku nije mogla da zadrži suze.

Ono što je Dušicu Jakovljević zanimalo jeste kako Aleks vidi svoj boravak u Zadruzi, a onda su popričale o Teodori i Anđelu, sa kojima je ona imala sukob.

Foto: TvPink Printscreen

Mislim da se nisam obrukala ni u kom smislu, ono sve što se desilo bilo je u trenutku i to je to - rekla je Alex, a onda progovorila o Anđelu i Teodori - Ja sam rekla da mi njihova veza, kao i Macina i Borina, liči na vic. Mladi su jako. Oni jesu slatki, ali Teodora ima neke stavove gde pljune na ljude pa se izvinjava, a ja to ne volim.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: DOBRODOŠLICA ZA NOVE ZADRUGARE: Milicu i Sašku razdvajalo obezbeđenje, a NEĆETE VEROVATI OKO ČEGA SU SE ŽESTOKO POSVAĐALE (VIDEO)

Šta je još Aleks ispričala, pogledajte u videu ispod:

Autor: N. Vujčić

#Rijaliti Zadruga

#Sandra Bajić MC Alex

#Zadrugari

'