AKTUELNO

Glumica Danica Maksimović živi u centru Beograda, a za razliku od mnogih javnih ličnosti, nije angažovala dizajnere enterijera, već je svoj dom i baštu punu ruža uredila potpuno sama.

Danica je oduvek bila poznata po istančanom ukusu, te joj uređivanje kuće nije teško palo. Posebnu pažnju posvetila je odabiru nameštaja, ali i umetninama koje krase zidove dvospratnice u kojoj živi sa suprugom Todorom Lolićem.

Daničin sin, Miloš Lolić, je do pre nekoliko godina živeo sa glumicom i njenim vanbračnim suprugom. Naime, on je odlučio da se osamostali, pa se preselio u stan u centru prestonice, ali ga je ubrzo posao odveo u inostranstvo.

Porodičnu kuću kupili su od Todorove tetke, a u njihovom domu se nalaze prostrane sobe, kuhinja, dnevni boravak sa kaminom, ali i trpezarija, kao i okućnica, oko koje najviše glumica brine. Obožava da sadi cveće, ima ruže stare i po nekoliko godina, a tu su i ljiljani i božuri.

Priroda je moja snaga i ljubav, ali i oaza u ovim danima… Lepota, uživanje, inspiracija, održavanje kondicije, terapija… Dar koji dobijam je moja sreća - napisala je Danica ispod jedne od fotografija na kojoj se vidi da radi u dvorištu.

Osim bašte, za koju tvrdi da joj je inspiracija i svojevrstan trening, glumica najviše vremena voli da provodi i u kuhinji. Tamo sprema specijalitete po kuvaru svoje majke, a tvrdi da često sina, kada je u Beogradu, mami palačinkama.

Autor: pink.rs