AKTUELNO

Nije kraj!

Voditelj Marko Đedović je večeras tokom emisije "Izbacivanje" obavio intervju i sa Zoricom Marković, sa kojom je popričao o aktuelnim temama.

Zoko, šta se ovo dešava? - pitao je Marko.
Napravili su mi kačamak od mozga. Ova trojka, ništa nije slutilo na to. Miljan me zvao, vidim malu Anđelu kako trči, Mića je vraća. Zatičem Matoru kod Aleks i Zvezdana, a Aleks bleda kao kreč u ćošku. Odvedem je u hotel da mi ispriča sve. Rekla sam joj: "Budeš li me jednu reč slagala, izbrisaću te iz života". Da skratim priču, pričala sam i sa Anđelom, imala sam pogrešnu sliku o njoj. Nismo imale priliku da pričamo, našle se, vidim da ona nije to kako izgleda. Zvezdan ušao crven - krenula je Zorica, pa nastavila:

Foto: TV Pink Printscreen

Dopalo mi se što nisu prešli granicu. Ja volim da pratim šta se dešava po kući, volim da sam u toku. Ovo sam ostavila sa strane. Ona je meni pričala o Dejanu, desio se Car, bi šta bi. Posvađah se sa Carem, nije lepo što ih vređa, tu je rivalstvo, Milica ne odustaje, ona će klizeći. Na poslednjoj žurki je Aleks izgledala kao boginja, svi su je gledali, Anđela je plakala, priznala mi je da je zbog nje, to nije tako pričala. Drago mi je što je sad za sad primirje. Moj zaključak je da se Zvezdanu sve vreme sviđa Aleksandra, pa je uleteo Filip. Tad je Zvezdan šetao nervozno levo-desno kad su oni ušli u vezu. Tad je skinuo bubicu i otišao u pab, sve mi je bilo jasno - istakla je pevačica.
Nešto je jako čudno u tim pogledima. Zvezdanu se dopala Anđela, meni je to bilo nespojivo. Ali nakon tri dana kreće svađa. Ona kao takva neće da se menja, ja znam čoveka, njegovu psihologiju, krenuće svađe, krenule su. Ona ga je gušila, on hteo da je promeni. Kratkog je fitilja, sve mu se nakupilo. Marija Kulić mrzi Aleksandru, pa ih je poslala u izolaciju. Čestitam svima ipak, ali ovo nije kraj. On je pokušao, Aleksandra nije pristala na poljubac. Najviše poštujem što je priznao Anđeli da je hteo da poljubi Aleksandru. To poštujem i što mi je Aleksandra priznala. Na slavi dan pre mi je rekao da sednem kod nje. Ja sednem, sedim kod nje, on kaže: "Reci joj, ako neće tu, onda ćemo napolju nešto". Aleksandra se pita šta priča čovek, ja rekoh da se igra čovek. Ja nisam poštar, šta ja da pitam Aleksandru, šta da kažem. On priča sa mnom kao da sam ja Aleksandra. Shvatim da se ne šali uopšte - pričala je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona se malo uplašila, sumnja da igra igru, rekla je da joj se on sviđa. On stvarno jeste šmeker. Više mi idu njih dvoje vizuelno, mentalno. Anđela je nesvesno ugušila Zvezdana. Aleksandra se malo izmakla, okrenula leđa, rekla da neće da uradi to zbog Anđele. A njemu je sad proradio bes, malo i inat. Mene čudi jedna rečenica, zašto je rekla da prvo reši sa Anđelom, pa će da pričaju. On je pozvao Anđelu. To mi ostavlja sumnju da tu nije kraj. Zvezdan nikad veseliji, radosniji, odgovara drsko, više neće da ćuti. Treba sa njim ozbiljno da porazgovaram. Ovo je sa moje tačke gledišta. Nije kraj. Sad je on sav srećan, imao je 4 puta odnose sa Anđelom, malo ga Mikica i ja sprdamo da ga opustimo. No, očekujem da nam bude svima još veći šok. Šest meseci još, svašta može da bude. Vratio se Anđeli, nije imao kud. Ovamo nije dobio šta je hteo. Ostalo je nedorečeno to između njih dvoje. Mislim da će pustiti da prođe neko vreme. Ne deluje mi srećno i zadovoljno kraj Anđele. Brzo su se smuvali, nisu se upoznali dovoljno. Prebrzo su ušli u vezu. Niko to nije očekivao ni od nje ni od njega. Kad su počeli da se upoznavaju, tu 1001 stvar ne štima Zvezdanu sa Anđeline strane - ispričala je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.