AKTUELNO

Zvezdan Slavnić javno je ostavio svoju vanbračnu surpugu sa kojom je bio u vanbračnoj zajednici 15 godina, te je uplovio u vezu sa Anđelom Đuričić.

Naime, njih dvoje su poslednjih nekoliko dana ulazili u žestoke sukobe, a pokušavali su da ih rešavaju višesatnim razgovorima. Takođe, ono što je mnoge šokiralo jeste to što je Anđela tvrdila da neće imati ni poljubac sa njim, a kamoli intiman odnos u rijalitiju, a dogodilo se da se u dnevnom terminu prepustila strastima i pod svetlima i kamerama imala se*s sa Slavnićem.

Foto: Pink.rs

Mnogi zadrugari su je osudili zbog ovoga, jer je ona ta koja je osuđivala sve ljubavnice i devojke koje su to radile, a zapravo se to i njoj desilo. Neretko je isticala da bi se udala za njega, čak mu i rodila decu.

On je danas raskinuo sa njom, rekavši joj da mu je sve vreme bila igra i da se muva sa Aleks Nikolić, te je Anđela počela da roni suze, dok su je Jovana Tomić Matora i Lepi Mića smirivali.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovim povodom, ekipa portala Pink.rs stupila je u kontakt sa Anđelinim ocem, koji je bio vidno besan, te nam je samo kratko rekao.

- Nemam komentar - rekao je Anđelin otac i besno spustio slušalicu.

Foto: TV Pink Printscreen

Podsetimo, njihov odnos je podržala njihova drugarica u video čestitki za Novu godinu, te joj je i rekla da njena porodica podržava ovaj odnos.

Autor: Pink.rs