AKTUELNO

Otvorila dušu!

Često za nju umeju da kažu da je jedna od najseksipilnijih voditeljki na našoj javnoj sceni, dok ima i onih koji se sa tim ne slažu. Voditeljki Sanji Kužet svakako ne mogu da ospore lepotu i izvajano vitko telo.

Foto: Printscreen YouTube

Naime, ona danas živi u srećnom i skladnom braku sa suprugom Nemanjom, sa kojim ima dva sina, mlađeg, Strahinju i starijeg, Andriju, kog je dobila u prvom braku.

Andrija sada ima 14 godina, dok Strahinja uskoro proslavlja šesti rođendan. Voditeljka je, kako kaže, ponosna što su obojica veliki ljubitelji sporta, baš kao i ona, što nereko i ističe na svojim društvenim mrežama, ali i u intervjuima.

Njen stariji sin bavi se košarkom, dok mlađi trenira fudbal i obožava Crvenu zvezdu, te se sa nepunih pet godina odvojio od roditelja i brata, kako bi sa timom išao na kamp u Bugarsku.

Voditeljka priznaje da joj je odvajanje od sina teško palo, ali nije želela da sputava njegove želje.

Moj mlađi sin je opsednut Crvenom zvezdom, trenira fudbal i živi taj fudbal 24 časa dnevno. On je sa nepunih pet godina otišao na kamp od sedam dana sa svojim timom. Tu se uopšte nije postavljalo pitanje da li je on sposoban za tako nešto, ja sam bila u čudu, šta me je snašlo, jesi porastao, ali baš toliko da si mi brzo porastao. Međutim, to je stvar karaktera, on je to želeo, mi smo njegovu želju prepoznali i da sve to bude još čudnije - sedam dana ga apsolutno nismo čuli. Zato što bi se verovatno rastužio na kraju dana kada bi me čuo, onda bi cela koncepcija tog kampa bila poljuljana i na savet svih trenera bilo je kao: "Hajde bolje bez telefona, mi ćemo vam davati izveštaje". I on je jednostavno takav. U Bugarskoj su bili sedam dana. Ja sam to preživela samo zahvaljujući njemu, jer sam mu verovala i verujem mu i danas, da je ta njegova želja ogromna. I zato nisam imala dilemu, jer bih znala da bi bio mnogo tužniji da sam mu tako nešto uskratila zbog moje nesigurnosti. Tako da moram da osluškujem dete, ja možda nisam bila spremna na to, ali on jeste. Ja sad ne verujem da sam to proživela, ali jesam - ispričala je voditeljka, kako prenose mediji.

Sanja je ovom prilikom istakla kako je najvažnije osluškivati potrebe i želje svoje dece, ali i im uz to usaditi prave vrednosti.

Foto: Instagram.com/sanja_kuzet

Nema šta, osluškujem i njega i starijeg sina, moramo to da radimo sa našom decom, moramo mnogo puta da se prilagodimo mi njima, ali smo tu da im usadimo one prave vrednosti koje nose iz kuće, gde god da se nalaze, i da znaju da imaju svoj dom. A dom uopšte nije jednostavno izgraditi, tu treba mnogo vremena, volje, ljubavi - zaključila je Sanja.

Autor: N.Ž.