AKTUELNO

Evo kako izgleda!

Poznati pevač i bivši zadrugar Marko Bulat, u braku je sa, takođe, bivšom zadrugarkom, Marijom Bulat, a zapravo je javnosti manje poznato to da Bulat ima iza sebe već jedan brak, sa Majom, u kom je proveo, verovali ili ne, 13 godina, a u vezi pet godina.

Kada je došlo do raskola između njih dvoje, pevač je neretko isticao da je voli i dalje i da mu nedostaje.

Zaljubljen sam i dalje u istu osobu, na žalost. Postoje stvari na koje čovek ne može da utiče, tako da teško da će na emotivnom planu biti skoro nešto novo kod mene. Mislim da je razvod sada i papirološki završen, a mi nismo odavno zajedno - rekao je tada Marko, koji je Maju upoznao kada je ona imala 16, a on 20 godina.

Ipak, godinu dana kasnije njih dvoje su se razveli, a Marko je nakon duže samoće uspeo da se ponovo zaljubi, zavoli i oženi se Marijom, sa kojom je i dalje u braku.

Foto: TV Pink Printscreen

Podsetimo, pevač se nedavno našao u centru skandala sa svojom sadašnjom suprugom. Naime, on je prijavio ženu za nasilje u porodici, ali je nedugo nakon toga demantovao sve spekulacije da su u lošem odnosu, čak naprotiv, da se odlično slažu i da je sve kako treba.

Autor: N.Ž.