AKTUELNO

Hit!

Pre nego što je Filip Car u radio emisiji "Delegati" porazgovarao sa Majom Marinković, on je uključio gledaoca uživo.

Dobar dan Filipe, prepoznaješ moj glas, ovde Taki Marinković. Izvinite, malo sam uzbuđen, pored mene je moj lovački pas Leo, pozdravlja vas i on, maše repom. To je podavalski gonič, sinoč je isk**o komšiji zeca - rekao je Miljan imitirajući Takija.

Foto: TV Pink Printscreen

Baš sam hteo da vam se izvinim, imali smo nesuglasice - rekao je Car.
Nije bitno, život ide gore dole, bitno je da se deca vole. Makice, puno te voli tvoj tata. Nadam se da ću ovog leta postati deda - rekao je Miljan imitirajući Takija.
Znate kakva je situacija oko Maje, slutimo da je u drugom stanju, čuli smo da ste bili na hitnoj - pitao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Iskreno da ti kažem ne pomeram se s mesta, pritisak mi je bio dvesta...Ja verujem da će ona tebe da sluša, a ako ne, u pomoć zovi Janjuša - rekao je Miljan imitirajući Takija.
Taki, najbitnije mi je da znam da je sa vama sve u redu i da niste ljuti na mene - rekao je Car.
Šta sam rodio, dobro sam i plovio, super sam ja. Drago mi je da si krenuo mojim stopama sa spotom, iako sam je posle tebe snimio spot, ali sam to zakazao. Mnogo mi je stabilnija, Majo sine grešku nemaš, jedino to što pušiš, nikotin ti ne treba, ostalo je totalno zabrinjavajuće - rekao je Miljan imitirajući Takija.

Foto: TV Pink Printscreen

Ćao tata, drago mi je što podržavaš moj odnos. Znam da me podržavaš u svakom trenutku i da si jako srećan i ponosan - rekla je Maja.
Ovog ću ja da uramim, čuo sam da su ga uramili u Bosni, pa ću i ja. Ja sam se oduševio kako si je še*io - rekao je Miljan imitirajući Takija.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.