AKTUELNO

Glumica ušla u 88. godinu života!

Najstarija ukućanka glumica Žiža Stojanović danas slavi 87. rođendan. Tim povodom biće sutra će u Beloj kući biti organizovano slavlje, a iz istog razloga u najgledaniji rijaliti program "Zadruga" uključio se i njen unuk Uroš.

Foto: RTV Pink

Glumica je bila oduševljena kada je čula glas svog naslednika koji je javnosti postao zanimljiv kada se prvi put preko video-poziva čuo sa svojom bakom, jer ga je ona uporno pitala da li čuva kuću, unuk je ovoga puta rekao kao je u Beogradu i da je sve u najboljem redu.

Foto: RTV Pink

Žiko, molim te nemoj da plačeš, zovem te da ti čestitam rođendan. Jako mi nedostaješ. Sutra ti šaljemo poklončiće. Nego da te pitam nešto, kada ćeš kući ti? - pitao je Uroš.
Bićeš obavešten. Sine hvala! Hvala Televiziji Pink! Dobro mi je ovde, niko me ne dira. Hvala im što su te uključili i pronašli! Ljubim te, čuvaj se ti i čuvaj kuću! - rekla je Žiža!

Foto: RTV Pink

Zadrugari su se nasmejali kada su ovo čuli, a unuka je zanimalo i kakvo je zdravstveno stanje njegove bake, na šta mu je glumica rekla da se oseća odlično i da je zadovoljna što deli prostor sa odličnim cimerima.

Kako je izgledalo ovo uključenje pogledajte u video-prilogu koji je u nastavku teksta.

PROČITAJTE: OBRATILA JOJ SE PRVI PUT NAKON SVEGA! Luna pogledala Kiju u oči i rekla šta misli o njenom ulasku! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Rijaliti Zadruga

#Rođendan

#Žiža Stojanović

'