AKTUELNO

Ima se, može se!

Aleksandra Prijović rešila je da časti svog supruga Filipa Živojinovića odmorom u Americi! Pevačica će ceo honorar od 30.000 evra, koje je zaradila za reprizu dočeka Nove godine, potrošiti na luksuzno putovanje. Osim muža, Prija je u Ameriku povela i sina Aleksandra i majku Borku.

- Prija je prošle godine bila među top tri najtraženije pevačice, nastupala je baš svakog vikenda. Zato je rešila da se posle dočeka časti luksuznim odmorom. Dugo je razmišljala gde da putuje, na kraju je odlučila da zbog Filipa odu u Ameriku, gde je on proveo deo života. Izdvojila je čak 30.000 evra za hotel, avionske karte i provod po Majamiju. Prošlog vikenda su stigli u Majami i smestili se u jedan luksuzni hotel - priča izvor blizak popularnoj pevačici.

Foto: Instagram.com/aleksandraprijovic

Prija je na odmor povela i majku, koja će joj čuvati sina dok ona i Filip lumpuju po Majamiju.

- Do Majamija se putuje više od 13 sati, a Aki je bio miran sve vreme i gledao je crtaće. A kad Prija i Filip požele da sami odu u provod, o njemu će brinuti baka Borka - priča naš izvor.

Foto: Instagram.com

Pevačica je rešila da se u Americi odmara dve nedelje. Planira da po ceo dan bude na plaži, a uveče da šopinguje.

- Prija mi je rekla da joj je baš potreban odmor od posla, ali i od scenske šminke i odeće. Zato želi da se skroz opusti, pa će svaki dan ići na plažu i hotelski bazen, koji je na samoj obali. Uveče planira da ide u provod, ali se neće sređivati, rekla mi je da nije ponela nijedne štikle! Ako joj nešto zatreba, kupiće! Planiraju i da obiđu kuću koju imaju Živojinovići, ali će odmor ipak provesti u hotelu - kaže naš izvor blizak pevačici.

Foto: Instagram.com/aleksandraprijovic

- Otišli smo na odmor posle praznika. Zaslužila sam jer sam dosta radila. Filip, Aki, moja mama i ja uživamo u Majamiju! Volim toplo vreme, zato dane provodimo na plaži, a uveče idemo u šetnju i šoping- potvrdila je Aleksandra.

Autor: M.K.