AKTUELNO

Sevaju provokacije!

U toku je radio-emisija "Amnezija" koju vode Osman Karić i Marko Janjušević Janjuš. Njihov naredni gost je Maja Marinković.

Veliko iznenađenje, baš nam je svima drago u kući - rekla je Maja na samom početku.
Janjuše, da li imaš neko pitanje za Maju? - upitao je Osman.
Profesionalno, mi se ne svađamo, neka ostane na tome da je ona izabrala drugi put, ja svoj put i nema na tome ostane. Ja sam srećan, čini mi se da je i Maja - govorio je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Majo, čini mi se da je tužna? - dodao je Osman.
Nisam, samo sam malo umorna držim se. Dosta sam mirnija nego prethodnih sezona, imam veću samokontroli u razmislim pre nego što nešto uradim, ali naravno da dođe so sukoba mišljenja. Nadam se da ću ostati ovakva kakva jesam - pričala je ona.
Od čega zavisi taj tvoj nagon? - upitao je Osman.
Trusim se da neke stvari ispravim, zadnja dva dana sam malo nervozna, ali to su neki ženski problemi - poručila je Marinkovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Majo, da li misliš da možeš da izdržiš do kraja da ne pukneš i da ne krene histerija? Da li si ovo ti ili tvoja histerija? Ti ovakva nisi loša, ne valja ono što si bila - govorio je Janjuš.
Ove godine sebi neću da dozvolim neke ispade - rekla je Maja.
Ne možemo da kažemo da si ti kriva jer su svi bili isti prema tebi u odnosima, pa su u tebi to prouzrokovali. Šta Filip radi trenutno? Opet ga proganjaš, ideš s anjim i ne daš da popije sok sa drugom. Mi još nismo seli da popričamo. Mi sednemo, a ti dođeš da vidiš gde gleda. Ti nemaš poverenje ni u koga. Sa tim stvarima ti teraš ljude od sebe. Ona je ušla u tu priča sa nekim momcima i sa svima nama, ajde neću sebe. FIlip je rekao da oni nisu u vezi i da neće biti, a ona to prihvata - pričao je Janjuš.
Reč veza meni ne znači ako sam pored nekog koga volim. Postoje stvari koje nisu u redu, Meni je dobro i bitno mi je da sam ja srećna. Nije sve kako želim, ali šta je tu je. Možda će biti. Protiv druženja nemam ništa, niti provociram Janjuša.

Foto: TV Pink Printscreen

Je l' bi se ljutila kad bismo se Filip i ja družili? Da li bi nas pustila ili bi bila tu? - upitao je Janjuš.
Ne bih imala problem - dodala je Maja.
Da li misliš da su devojke koje se tu muvaju napadne? Da li ti prave probnlem? Menjaju se kao na traci. Šta se tu dešava? - pitao je Osman.
Ajde kad je prava emocija pa mogu da razumem. Ljudi te ili zavole ili ne, prihvate te kakav jesi. Ja sam vrckasta, energična, pa i luda, ali sam svoja. Ima devojaka koje su spremne da za veče budu sa dvojicom, trojicom, puste im odnos, a one se smeju. Ne biraju sredstvo da dođu do cilja. Kad vidim kako se igraju, meni je to ispod nivoa - govorila je Marinkovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako se Bilal vrati šta će biti sa njim? - upitao je Osman.
Želim mu brz oporavak. Ja sam se vodila svojim emocijama - rekla je Maja.
Kad je on došao povređen pomislio sam da me ona nikad nije ni volela... Kad sam video one suze - nastavio je Janjušević.
Želim mu sve najbolje, ali naša priča je završena - dodala je Marinkovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo sa Carem neće trajati ni 10 dana. Ja ne znam šta mu se desilo ovde sa Majom - porulčio je Janjuš.
Ja ne mislim da je Janjuš iskren kad kaže da mu ne treba Maja. Ja sam slobodna devojka, imam pravo da radim šta hoću. Ako sam pravila greške, ne znači da ću da ih pravim, sve zavisi kako će partner da se ponaša,. Ako bude pravio probleme, ja ću se povući. Slažem se s aJanjuđšem da Filipa ne znaima nijedna devojka ovde, ne voli glupe devojke. Janjuš što kaže 10 dana jedino ako aludira na neki ulazak, a ovo u kući je obdaništa - govorila je Maja.
Šta ga proganjaš? Šta si za mnom išla? Što ideš za njim i gledaš? To odbija - rekao je Car.
Ja ga volim - poručila je Marinkovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.