AKTUELNO

Odličan start emisije!

Osman Karić se obratio zadrugarima, otkrio da je od danas on voditelj emisije "Amnezija", a potom pozvao svog prvog gosta, Marka Janjuševića Janjuša, koji će zajedno sa njim voditi emisiju.

Čast mi je da ugostim Janjuša. Janjuše, poslednji si ušao u rijaliti i rekao da ti se ništa nije promenilo. U vezi sa čim je to? - pitao je Osman.
Drago mi je da te vidim, pratio sam tvoj rad. Dobro ti to radiš, ovo je pun pogodak - krenuo je Janjuš, pa nastavio:

Foto: TV Pink Printscreen

Osmane, kad sam ušao, kao da se ništa nije promenilo, da ništa nije bilo. Dosta njih me je pitalo što sam ušao kad sam razradio posao. Ja mislim da sam se najbrže dogovorio za uslove i sve, nije trajalo ni pet minuta. Bolje je završiti jednu sezonu kako treba i bolje je vrata zatvoriti glavom nego d*petom - istakao je bivši košarkaš.
Ti doprinosiš dosta, imaš fore, komičan si, sarkastičan. Tu su i kombinacije. Reci mi, kakvi su zadrugari ove godine? - pitao je Osman.
Iz godine u godinu se dešavaju situacije, da čovek ne može da poveruje u njih. Meni je najupečatljiviji učesnik ove godine Bebica. Najviše sam dobijao pitanaj da li je on normalan - ispričao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Oženjen si ovde Aleksandrom, još uvek si u braku, da li se nekad osećaš prevarenim? - pitao je Osman.
Ovoga puta sam ja žrtva, ja sam prevaren. Ranije mi nije to polazilo za rukom. Bar da mi je rekla da ide ka nečemu drugom, to bi me olakšalo. Nije mi svejedno, nisu mi se ugasile emocije. Ali njene emocije su na drugoj strani. Moraću da izbvadim plovak na drugu stranu - dodao je Janjuš.
Šta se dešava sa Sofijom? - pitao je Karić.
Ona mi je simpatična. Bila je Miss Beograda pre 12, 13 godina. Slagao bih kad bih rekao da mi se ne sviđa. Prihvatila čokoladicu, posle toga se sa Matorom opalila, ali ja to prihvatam, nismo u vezi. Matora izvadila već dva bubrega Aniti, ušla u nju sa svih strana - ispričao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Imaš li nešto da kažeš premijerno o nekom od zadrugara? - pitao je Osman.
Ne smem da iznesem stvari koje će se dešavati, ali rijaliti tek počinje ove ili sledeće nedelje - dodao je Janjuš.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.