AKTUELNO

Šok!

Slađa Lazić pitala je Brendona za planove nakon rijalitija, a Necu Lazića zanimalo je kako je njegova porodica prihvatila Brendu.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta ćeš kad izađeš ako ne odeš na kontinent? - pitala je Slađa
Razmišljam o tome, poslovna verzija mene ti se sviđa. To je dobro pitanje, pa iskreno, izgubio bih se ja u drugoj zemlji jer je za mene ne otići kod Mačke odmah po izlasku emotivni šok i "brejkdaun", ali to se neće desiti jer je ona u kontaktu sa mojima. Ne planiram život bez Mačke, ali ne bih ni da pričam o životu bez nje jer smo isplanirali šta radim po izlasku kad dobijem vizu. Palim kod nje da konačno budemo zajedno jer smo to zaslužili - rekao je Brendon.
Sve u svemu neću ponoviti s*anja koja sam napravio u prethodnoj godini nikad više, opametio sam se. Dolazak ovde shvatam po ko zna koju šansu da oživim i da me više neće uništavati demoni kidajući mi dušu - rekao je Brednon.
Je l' tvoji nikad nisu voleli Brendu? - pitao je Neca

Foto: TV Pink Printscreen

Pa nisu, nismu imali ništa protiv u dvojci kad se pojavila dva puta - rekao je Brendon.
Nju su svi voleli, Ana Korać isto - rekla je Slađa.
Moji roditelji su hteli da zapale sve Brendine stvari po izlasku iz "Zadruge", ali nisu mogli jer su mi se svi javili i poslali najbolje kreacije. Dobio sam i profesionalno slikanje, sve, sve ful kao signal da se uradi najbolja verzija Brende. Bolje da sam otputovao nego čekao da finaliziram projekat Brendu. Mene je Mačka kad smo se upoznali prvo zvala da odem kod nje, a ja sam imao biznis plan, ali bolje da sam otišao na more - rekao je Brendon.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. M.