AKTUELNO

Pobednica jednog muzičkog takmičenja Mirna Radulović vokalnim sposobnostima oduševila je sve, predstavljala našu zemlju na Evroviziji sa svojim koleginicama Sarom Jovanović i Nevenom Božović, a onda se potpuno povukla iz javnosti.

Ona je dugo kuburila s viškom kilograma, a Mirna se sada bukvalno prepolovila, te fotografije često objavljuje na društvenim mrežama.

Ona je nastavila samostalno da se bavi muzikom, nastupa po Beogradu i Srbiji sa svojim bendom, ali u medijima je više nema. Radulovićeva je nakon takmičenja podnela tužbu protiv produkcije takmičenja zbog toga što je smatrala da je ugovorom koji je potpisala sa produkcijom oštećena, odnosno da nije dobila adekvatnu medijsku promociju i album.

Nadala sam se da ću dobiti nagradu koju sam osvojila trudom. Više od dve godine slušam obećanja da ću dobiti nagradu, da će biti turneja i nastupa. Na sve moguće načine smo pokušali da dobijemo ono što nam pripada. Gotovo dve godine nisam radila, jer sam se trudila da ispoštujem svaku stavku u ugovoru - rekla je ranije Mirna.

Autor: pink.rs