AKTUELNO

Haos!

Voditeljka Ivana Šopić podigla je Miljanu Kulić, kako bi prokomentarisala iznenadni raskol između njene majke, Marije Kulić i oca njenog deteta Željka, Ivana Marinkovića, te je u naletu besa iznela nove informacije o Marinkovićevom ponašanju kada se porodila.

Zbog čega su Marija i Ivan došli u ovu fazu i da li misliš da je Ivan folirao sve vreme u odnosu sa vama - pitala je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Kao što sam rekla na intervjuu kod Marka Đedovića, smatram da je Ivan uradio sve na silu, da nije mogao da podnese negativna pitanja novinara, naravno da neće dobiti pozitivna pitanja kada je njegova nemarnost prema detetu. Kada su ljudi u publici aplaudirali mojoj majci i tako dalje. Naravno da je razmišljao šta će i kako će, pa je razmislio da ode da se vidi sa Željkom i da će da dobije ovacije od naroda...Ja nisam bila idealna majka, ja sam radila ovde, napolju sam imala strahove. Kad sam sa Željkom, moja majka je uvek bila tu, tako da idealna nisam mogla da budem samim tim što imam strahove za dete i majka mi je stalno pričala da ne mogu na dete da prenosim na tu nervozu, pa se tako trudila da joj bude i majka i baka u isto vreme. Slažem se da nisam bila idealna majka, a on je bio nikakav otac. Trudila sam se, toliko koliko da budem idealna majka prema tom detetu, koliko god sam mogla. Naravno da on time želi da opravda sebe, a nema opravdanja - rekla je Miljana.
Sve ono što je rekla, sve stoji, čak i kada si ti pitala, ako izgleda da pokušavam to da uradim, verujte ili ne, da je taj roditeljski instikt. To je potpuno normalno. Možda ću kada se sve ovo završi, da razmislim i priznam sve sebi. Ja nikakvu loptu nisam spustio sa Marijom, vrlo dobro pamtim šta je ko pričao, a pogotovo šta sam rekao od prvog dana pa do večeras. Kada smo došli do najviše tačke konflikta, ja sam u tom trenutku, kada je podigla sa vređanjem, ja sam dao ultimatum. Rekao sam da se povlačim, čak i kada se pričalo o oduzimanju deteta, ja sam rekao da mi daju da razmislim, rekao sam moj uslov, ona je pristala na to. Pružena ruka, simbolički rečeno - skočio je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Igra rijaliti sa mnom i sa mojom majkom, non stop. Ja sam ustala tebi da odgovorim, ovu facu kada vidim i ovog ološa...Vređa moju majku da je Bebica pao zaborav, da je moja majka zaljubljena u Zvezdana, spominje i Mladena Vuletića, on se našalio kada se svađao sa mnom - rekla je Miljana.
Kada se bilo ko našalio, osim mene, Marija je sa osmehom reagovala. Je l' nekome stvarno realan odnos Marije i Bebice? - rekao je Marinković.
On uživa u tome da se nešto dešava, znao je da neće odnos biti takav kada je uspostavio odnos sa Željkom, on je znao da će moja mama da reaguje na uvrede - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam te na to navukao da priznaš, bila si nikakva majka. Izgovor je da je radila ovde zarad deteta - rekao je Ivan.
Miljana je l' te je stvarno šokiralo kada je tražio tu šolju sa sneškom - pitala je Ivana.
Naravno. Mojoj majci ta šolja nije potrebna. Moja majka je sačuvala tu šolju koju joj je Ivan dao, rekla je da će da ostavi za Željka, na šta je on rekao - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Devojko, bolesna, sedeli smo tamo Marija i ja, žena došla i kaže: "Ivane, je l' imaš kafu da ne idem u apartman?", doneo sam joj šolju, skuvao joj kafu, šolju odnela u apartman. Desio se konflikt, rekao sam joj da mi vrati moju šolju, niti sam je poklonio, niti je Željkova. Željko je dobio poseban poklon od moje sestre, šolju je dobio Ivan Marinković od sestre. Rekao sam joj da mi da papuče, jer je htela da ih šibne Siniši za Niš - besneo je Ivan.
Ispada Ivane da nisi hteo da daš detetu šolju - rekla je voditeljka.
On je rekao: "Ne, on je dobio poklon, to je moja šolja" - rekla je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Mogla je da kaže u mirnom tonu, da bi se svidela Željku. Da mi je tako tražila, rekao bih joj: "Evo ti sve za Željka". Ona je rekla da prekidamo odnos, ja sam rekao "važi". Ja kažem Mariji da mi vrati šolju i onda ide ono: "Neću"...Treći put se vratila, meni neprijatno - rekao je Marinković.
Jeleni daj tvoj ku**c, pi**a ti materina bezobrazna - rekla je Marija.
Naravno da je prvi počeo da provocira moju majku sa Zvezdanom, da je ljubav u pitanju, da je Bebica otišao u zaborav. On je provokator, rekao je da igra rijaliti sa mnom i sa mojom majkom...Mladen se izvinio javno zbog toga, bilo mu je krivo. Naravno da aludira na to da je moja majka bila sa Bebicom. Da nije ovog rijalitija, ne bi mu bilo ni na kraj pameti dete. Davao je intervjue da ko zna ko mu je otac i sa kim sam ja bila, kada je video sve, bio je grub prema meni. Molila sam ga da dođe, rekla sam mu da ću staviti "NN", zaklela sam mu se u to, rekao je da ga to ne zanima. Napolju mu na kraj pameti nije pao, niti će mu pasti - rekla je Miljana.
Ovo je inače nova priča, koju čujete svi prvi put. To je klasična nemoć. Ja sam ispričao sve što se desilo od prvog dana. Miljana je prvi put posle čestiri meseca, iz nemoći, rekla nešto novo. Ja kažem pred svima: "Dabogda vam Bog sudio što pre, ako ti budeš potvrdila ovo što je ona rekla" - rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Potvrđujem - rekla je Marija.
Sve imam u "spam porukama", to je eskluziva za Pink.rs. Pisao je o tome da neće da ga vidi, rekao je u lajvu da ide da vidi Željka da bi novinari videli. Rekao je da upravo ide da vidi sina Željka, tada i tada, da bi novinari došli. Ja nisam htela da objavim sliku, samo za Pink.rs i to blurovana glavica. On je objavio, skrinšotovao, a naslov u novinama i slika. Sve mu je to bilo potrebno zbog medijske pažnje - rekla je Miljana.
Miljana se porađa, naravno da sam znao kada se porađa. Bio sam u pauzi između dva rijalitija. Pitao sam za te novinare, rekli su mi da smem da dajem intervuje. Otišao sam u Niš, kupio 27 ruža za Miljanu. Jedini novinar, nikakvih nije bilo u žbunju, bio je Darko Tanasijević. Darko je već bio ispred mene, jedini me je snimio. Pitao me je gde idem, rekao sam gde idem. Nijedan drugi intervju nisam dao. Odlazim u sobu, Miljana je tamo sa bebom, najnormalnije sam pričao. Završavamo sve, izlazim na auto put, vozim, kreću poruke, kreće urnisanje. Sve ovo što sam sad ponovio, ona je potvrdila pre tri, četiri meseca kada sam pričao. Slikala me je Miljana sa detetom, naravno da sam pokazao i naravno da je bila prisutna, palio sam lajv dok sam putovao za Niš i naravno da sam rekao da idem da vidim dete. Objavljena slika, kraj priče. Niko se nije bunio što sam stavio sliku, a ovo što priča, kunem je. Zamisli mene budalu da mi neko u bolnici, Marija ili Miljana, gde je sve bilo super, gde se Miljana tresla, kapiram ja to, postporođajna depresija. Pričao sam joj da se smiri, ne vidim poentu šta bih mogao da izmislim. Najveća laž koju je sada rekla je da je ona meni rekla da će da stavi "NN". Da mi je to rekla, ne bih izašao da se pozdravljam sa njima, nego bih im rekao: "Mrš u pi**u materinu". To su bile poruke da je ne volim, ja sam joj pričao da je ne volim i da se smiri, kapirao sam je, rekao sam joj da ćemo se videti. Pozvali su me da dođem na izlazak deteta, ja sam saznao da će to biti rijaliti fešta i rekao sam da nisam tako zamišljao i da ću doći kada svi oni odu. Direktno je na Pinku bio prenos, ali je tada bilo nagoveštaja da ću biti "NN". Sedeo sam kod kuće i gledao prenos, gde je Miljana čekala da pokaže papir "NN". Zvao sam Sinišu Kulića i gledao sam kako se javlja na telefon - rekao je Marinković.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.