AKTUELNO

Mlada pevačica Ajša Kapetanović, koja se proslavila učešćem u "Zvezdama Granda", u avgustu prošle godine je odlučila da stavi tačku na brak sa Adijem Dogićem.

Iako je nedavno priznala da je do razvoda došlo pre više od pola godine, strasti u medijima nisu smirile, a sve zbog navodne veze sa zauzetim muškarcem, što je pevačici veoma teško palo.

Što se natpisa tiče, povredilo me je mnogo toga, ne mogu da kažem da nije, jer je to iskrivljena verzija priče, sa veoma lošom namerom, pri tom servirana od meni nekad bliskih ljudi koje smo moja porodica i ja poštovali do samog kraja. Šta ću, čim sam ušla u estradni svet bila sam spremna na sve… Mogu ja to da rešim na više načina, ali to bi značilo da se spuštam na njihov nivo, što ne ide uz moj karakter. Mislim da mu ne smeta povezivanje sa mnom, već naslovi da je oženjen, obzirom da je i on razveden - rekla je Ajša i dodala:

– Nisam navikla na život bez ljubavi, mislim da je lepo imati nekoga ko će biti oslonac, pogotovo u ovakvim trenutcima. I da imam i da ne, to bih ostavila kao privatnu stvar.

Ajša je želela da svoj privatan život daleko od očiju javnosti, a sada je ipak rešila da svog novog dečka predstavi, a to je učinila sa luksuzne destinacije na kojoj par trenutno boravi.

Pevačica je spakovala kofere i sa izvesnim Damirom Muslićem uputila se na Kubu, gde par već neko vreme odmara, a fotografije sa daleke destinacije podelila je putem Instagrama.

- Uživanje u životu – napisala je Ajša u opisu fotografije na kojoj zagrljeno poziraju na plaži, što je naišlo na oduševljenje njenih pratilaca.

„Baš ste lepi“, „Uživajte u ljubavi“, „Mladi, lepi i uspešni! Sa srećom vam bilo“, samo su neki od komentara ispod Ajšinih objava sa novim dečkom.

Autor: pink.rs