AKTUELNO

Voditeljka Suzana Mančić godinama je žarila i palila estradnim nebom i mnogi muškarci su uzdisali za njom. Ona je sada otkrila da joj je Saša Popović makazama kratio suknje, kako bi do izražaja dolazile njene gole noge.

Suzana ne krije da je imala veliki problema sa samopouzdanjem, da je stalno sebi pronalazila mane, ali nakon što je liniju dovela do savršenstva, nije joj bio problem da pokaže golu butkicu. 

Foto: TV Pink Printscreen

Stalno sam sebi pronalazila mane, te veliki mi nos, te debela sam. I dan danas je ta tortura sa mršavljenjem neizdrživa. Uticaj na Saše Popovića na to da i ne spominjem... On je meni i onoj sirotoj Dragani Katić, koja je prelepa, non stop prebacivao da smo se ugojile. Kada mi je napravio taj LP "Ne kuni me mati", došao je kod mene kući da vidi šta sam pripremila od garderobe - započela je priču Mančić, pa nastavila:
Tada me pitao da li imam makaze, ali velike. Ja mu dala makaze, a on mi isekao sve suknje. Ja sam mu rekla "Pa ja nisam Lepa Brena", a on je rekao "Ti ni ne možes da budeš Brena". Tad sam krenula da nosim mini suknje. Iako sam bila vitka, mršava sa ženskim oblinama, nikada nisam htela da izgledam provokativno. Doduše, taj izlet u mini suknji nije prošao loše.

Foto: E-Stock/Kobra

Autor: pink.rs