AKTUELNO

Igor Kojić, sin folkera Dragana Kojića Kebe, definitivno je preboleo razvod od svoje bivše supruge Severine Vučković, te od kraja 2022. godine uživa u ljubavnoj vezi s Teodorom Bjelicom.

Sportski menadžer vezu sa 29-godišnjom glumicom - za koju se već dugo priča da je nepriznata ćerka pokojnog novinara Miroslava Lazanskog, a koju je on dobio s glumicom Gordanom Bjelicom, poznatom po ulozi Bebe u seriji "Srećni ljudi" - započeo je u poslednjim danima prošle godine.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Prema navodima izvora Kurira, njih dvoje su se upoznali posredstvom zajedničkih prijatelja.

Njih dvoje se nisu poznavali odranije, vezi su kumovali zajednički prijatelji. Upoznali su se pred sam doček 2023. Varnice između njih su sevnule na prvu. Tu su razmenili kontakte, pa su nastavili da se dopisuju. Ubrzo su se opet videli i smuvali, a zajedno su dočekali i Novu godinu. Oni su rešili da neće da se kriju, ali ni da pričaju da su zajedno. Pre nekoliko dana su se dogovorili da zajedno negde otputuju i da se tako još bolje upoznaju i zbliže jedno s drugim. Ljubav cveta, imaju dosta zajedničkih interesovanja. Igorovi prijatelji kažu da mu se baš dopala i drago im je da ga vide toliko srećnog, zaljubljenog i zadovoljnog prvi put posle razvoda od Severine, koji je baš teško podneo - završava izvor.

Foto: Instagram.com/igorkojic

Igor i Teodora su se vrlo brzo dogovorili da za doček pravoslavne Nove godine na nekoliko dana otputuju zajedno na Kopaonik. Potom su tamo viđeni zajedno na jednoj dnevnoj žurki, gde su navodno razmenjivali i nežnosti. Upravo na toj žurki su snimljeni, a na tim fotografijama koje su se pojavile na društvenim mrežama može se videti novopečeni par kako zajedno, srećni i nasmejani, đuskaju i ispijaju koktele ne obazirući se na veliki broj turista, koji su ih i prepoznali. Inače, da su njih dvoje zaista zajedno na Kopaoniku, moglo se zaključiti i po njihovim objavama na društvenim mrežama, na kojima se vide gotovo identične fotografije popularne srpske planine, a i već neko vreme se prate na Instagramu.

Foto: instagram printscreen

Foto: instagram printscreen

Autor: pink.rs