AKTUELNO

Divno, tako stameno i čvrsto, kao da je odrasla osoba a ne dete, rekla je Jelena Tomašević.

Prva takmičarka koja se predstavila večeras je Valeria Voikova iz Sofije. Ona ima 11 godina i otpevala je "J t' aime" od Lare Fabian. Ovo je bio sjajan početak večeri i Valeria je sa svih pet glasova prošla direktno dalje.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Veliko otvaranje večeri, svaka čast! Oduševljen sam, zatečen, nisam očekivao da će se prvo dete pojaviti sa ovakvom pesmom, ovakvim glasom, ovoliko energije... Meni je sve bilo savršeno i vidim da je tvoja želja da postaneš najbolja pevačica Bugarske. Ako ovako nastaviš, ti ćeš biti nova Selin Dion, bravo - rekao je Sergej Ćetković.

Foto: TvPink Printscreen

- Ili nova Lara Fabian, njenu pesmu je odabrala. Jedva čekam da je slušam u nekim novim interpretacijama. Tako ima magičan glas, opija dok peva. Divno, tako stameno i čvrsto, kao da je odrasla osoba a ne dete - rekla je Jelena Tomašević.

Foto: TvPink Printscreen

Čuli smo ovu pesmu nekoliko puta u ovom šou programu, za mene je ovo najbolja interpretacija ove pesme u takmičenju. Imaš nestvarno jak, izražajan glas, ali ga ne naprežeš. Tvoje drugarice koje dolaze iz Bugarske pevaju sa naprezanjem, a ti toliko lako i to sve lako izlazi iz tebe. Jelena je u pravu, zvučiš kao da si mnogo starija - rekla je Goca Tržan.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je izgledao i zvučao nastup ove takmičarke, pogledajte u nastavku.

Autor: J. V.

#Pinkove zvezdice

#Sergej Ćetković

#Takmičenje

'