AKTUELNO

Sve ih je poremetio!

Kao što je portal Pink.rs juče najavio, Marko Janjušević Janjuš je sinoć postao zvanični takmičar "Zadruge 6". Voditeljka Dušica Jakovljević ga je tada sačekala u studiju i sa njim obavila intervju. U studio je stigao i bivši zadrugar Jovan Popović, suprug nominovane takmičarke Marine. koja se sinoć u duelu našla sa Filipom Carem.

Foto: pink/Jelena Simonović

Tokom intervjua, Janjuš je otkrio da neće imati intimne odonse u ovoj sezoni, a potom i priznao da se neće mešati u ljubavne odnose u Beloj kući.

On je nakon toga stigao u Zadrugu uz pesmu "Oj jarane, jarane" i kada se sreo sa Carem, obratio mu se na specifičan način:

Moje saučešće - rekao je Janjuš Caru.

Janjuš je potom stao na čelo stola i obratio se zadrugarima:

Došao sam, onako pravo, ali bez poklona. Malo sam se udebljao, ako vas baš interesuje. Boki, Ivka te je pozdravila puno. Vaši roditelji su mi slali poruke, nešto nisu zadovoljni vašim učešćem, ali vam to neću govoriti - govorio je Janjuš.
Šta moji govore? Šta Taki kaže? - pitao je Car.
Oduševljeni su, tebi ću reći, pa makar me kaznili. Taki je Isto oduševljen, od sreće šeta kera šest puta dnevno. Nisam došao da se svađam. Šalićemo se, ko hoće da se zaj*bava hoće. Ja ovde već imam neke simpatije. Videćemo šta i kako, mislim da ću neke osobe da dignem u vrh kako i treba da bude. Bebice, svaka tebi čast. Sa tobom ću da se družim, pričao sam sa nekoliko psihijatara, najverovatnije ti nema pomoći. Uživajte, pa se družimo - rekao je Marko.

Nakon što se pozdravio sa Majom Marinković. Janjuš je otišao da razgovara sa Aleks Nikolić i otkrio da želi da spava u njenoj blizini.

Aleks sama spava? Nema potrebe da kažem da se skloni, ali neću da zapinjem. Što se tiče sutlijaša više ga nikad ne jedem, majke mi - govorio je Janjuš.

Prva osoba sa kojom je voditelj Marko Đedović obavio intervju u Šiša baru bila je Maja Marinković.

Kako si? Videli smo ti facu malopre - pitao je Marko.
Dobro sam. Znaš kako, aludira se verovatno na Janjušev ulazak. Smorila sam se, jer sam se sa Filipom nešto pokačila kad mi je rekao da ću da izađem iz rehaba, nešto mi je čudan. Ja sam sa Janjušem svašta nešto preživela, volela ga. Ali otkad mi se ono desilo (abortus), ja sam presekla. Stvarno. Ja sam posle toga ušla u priču sa Filipom. Volim Filipa, a Janjuša sam volela najviše. Dogodilo se to što me je prerezalo za život. Ne postoji ništa što bi moglo da obnovi emociju. Prošle godine kad sam ušla u Zadrugu, rasplakala sam se kad je pričao o meni na onoj raspodeli, ali sam se okrenula ka Filipu, tad sam shvatila da je moje srce stvarno okrenuto ka Filipu. Ja Janjuša poznajem, slab je na mene, uvek sam bila njegova bolna tačka, bio je emotivniji i sažaljiviji prema meni nego Filip. Ali kad se to desilo (abortus), došla sam do granice posle koje nema dalje. Ne mogu da sažvaćem to - istakla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta je razlog što te je izbacio iz rehaba? - pitao je Marko.
Janjuš. Kaže on meni svaki dan, ali opet je sa mnom. Ne možeš da provodiš vreme 24 časa sa nekim, a da ti ne prija. Filip je opet počeo neku sprdnju sa Aleks. Znam kako gleda. Rekao je da je ona folirant, a da sam ja luda i bolesna, ali da nemam lošu dušu. I Aleks i ja smo povezane sa Janjušem, s tim što sam ja njegova ljubav bila, a ona kombinacija. Mislim i da Janjuš priča sad sa Aleks više iz nekog inata. Da je malo ljubomoran. Ne mogu da tvrdim, ali mislim. Ima svega tu po malo. Naravno, nije Filipu svejedno, obe smo povezane sa Janjušem. Ali mi je krivo što me je izbacio iz rehaba, rekla sam da nema ništa od toga. I da se iselim, vratiću se kroz par dana. Koliko može bez mene, toliko ne može. Ja toliko volim Filipa, da je to strašno. On mi je zalečio rane od Janjuša. Stvarno sam ga zavolela - rekla je Maja.

Usledio je razgovor Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole sa Drvetom Mudrosti. Naime, Drvo je pomerilo ispit Zoli za utorak, a Miljana se u trenutku rastužila jer je pomsilila da nešće biti zajedno doveka, a ona to želi.

Car je u nekoliko navrata pokušavao da izbaci Maju iz rehabilitacije, ali je svaki put pao na njene suze i nije uspeo u tome.

Naredna takmičarka sa kojom je voditelj Marko Đedović obavio intervju u Šiša baru bila je Miljana Kulić. Ona je otvorila dušu o svojim ljubavnim i porodičnim problemima.

Na "Pretresu" kod Ivane je bila priča da li si iz Bebici nešto izgovorila na Novoj godini, šta je istina? - pitao je Marko.
Čestitala sam njemu i njegovoj porodici, a on je izmislio da sam rekla: "Sve će ovo da prođe". Može da se nada čemu hoće, ja to nisam izgovorila. Postoji snimak, bubice. Baš zato mu nisam čestitala sad, a ni Božić. Bezobrazan je, neću mu više priuštiti to zadovoljstvo, neću ga ni pogledati. Imam tikove, plašim se da neću slučajno da ga vidim. On namerno radi te stvari da bi me posvađao sa Zolom. Ja sam sa njim bila iz inata kad sam se posvađala sa Zolom u druženju, jer sam mislila da igra igru sa mnom zbog Anite. On zna da ja volim nekoga. Znao je da to radim iz inata i imao s*ks sa mnom, znači da namerno radi neke stvari da bi me degradirao. Ali on to ne može, samo ja. Ali da me voli, rekao bi mi da izađem iz kreveta i odem kod Zole. On ne voli mene, voli sebe pored mene. Oseća se moćnijim, sigurnijim. Sebe najviše voli, ali sebe pored mene - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Kakva je Marijina uloga? - pitao je Marko.
Da razdvoji Zolu i mene. Možda ona Bebici priča da ću ja napolju biti sa njim. Garantujem da kad ode kod apartmana, da mu mama kaže da se ne sekira. Ona ne bi volela da ja izgubim njega. A on neće da je izda, pa preokreće priču na mene. A ona folira sa Zolom, najviše bi volela da on ne položi, da se vratimo sa Rajskog. Ne može ona dugo da izdrži da se folira. Moli Boga u sebi da padne, da bi mu se smejala, da kaže da je nesposoban gmaz, da mu Bebica priča da će voziti biciklo - istakla je Kulićeva.

Nakon Miljane Kulić, u Šiša bar kod voditelja Marka Đedovića stigla je Aleksandra Nikolić, koja je otvorila dušu o odnosu sa Filipom Carem, ali i Janjušu, koji se večeras uselio na imanje.

Nešto sam od sinoć nekako bezveze. Ne može ništa da me pogodi kao Filipove reči. Prespavala sam ceo dan, nisam baš najbolje. Nisam mogla da verujem da priča onakve stvari o meni. Uglavnom, teško mi je. Volela bih da je ovo neki san i da se to nije izdešavalo. Ali to je realnost. U suštini ima takvo mišljenje o meni. Da li se igrao, šta mu je bio cilj, nije mi jasno... Uradila sam veliku stvar zbog osobe koja priča ružne stvari o meni i ponaša se jako loše. Ne volim ovako da pričam, da budem jadnica, ali šta da radim. Ali našla sam se u takvoj situaciji. Kao da nemam više snage - rekla je Aleks.
Kada bi vratila vreme unazad, da li bi sve to tako teklo, da li bi sve bilo vredno? - pitao je Marko.
Sad kad pogledam, nije vredno. Meni je bilo lepo sa Filipom dok smo bili u tom ljubavnom odnosu, osećala sam se nekako malo, sitno, minijaturno, kao da sam jedina žena na svetu. Mislila sam da to između nas može da uspe. Ja verujem u bajke. Uradila sam šta sam želela, ne kajem se. Nije mi krivo. Bilo mi je krivo da sam lagala nekoga (Dejana), ispala sam ispravna jer sam rekla. Neki kažu da mi se desila karma. Osuđena sam na njega, Maju, Milicu, teško mi je. Dođe mi da sve polupam, da skočim na njega, da izbacim bes. Nekako se trudim da iskontrolišem sve, da skrenem misli - istakla je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Ono što bi ti želela, to želim da čujem - dodao je Đedović.
Trenutno bih želela da se nisu desile te svađe između njega i mene, da mi nije rekao one reči. Zgadio mi se, ponizio me je kao ženu. Da samo nije izgovorio neke reči, to bih želela. Okej, otišao je na neku stranu, pokazao mi je kakav je, ali samo da nije rekao neke reči. Kaže ne može da bude sa mnom zbog Janjuša, a mi bili dva dana, a sedi pored devojke zbog koje je Janjuš prevario ženu. Zamera mi moju prošlost, a on ima goru prošlost od mene. Nije ni on Bogom dan, nije izašao iz manastira. Ne znam zašto mi to nije rekao pre veze, nego se sad setio. Pravda se time. Čini mi se da gleda da me ogadi ljudima. Prolazi mi kroz glavu to, da mi ne bi drugi prišli. Boli ga što ne pravim greške, on tako očekuje to. Jedva čeka, da tako ugasi svoje emocije, da mu bude lakše, ali to neće doživeti. Janjuš mi je prišao, nešto kao da spava pored mene, ja sam rekla da od toga nema ništa. Ja nemam prekidač za emocije i da odem dalje. Kako je, tako je. Volim ga, ali mi se zgadio. Volim ga, ali ne bih bila sa njim za trista života - rekla je Nikolićeva, pa nastavila:
Drago mi je što je Janjuš ušao, to je pun pogodak. Filip i Maja će raskinuti uskoro, neće Filip moći da podnese Janjuševo prisustvo. Čim on bude krenuo kod Milice, Maja će otići kdo Janjuša. Mada više nema ni srama, ni blama, ne znam da li bi mu bilo neprijatno - rekla je Aleks.

Maja Marinković primetila je da Filip Car i Milica Veselinović zajedno sede ispred paba "Prijatelji", pa je odmah odlučila da ih rastavi. Milica seu jednom momentu sklonia, a Car je potom izvređao Maju.

Voditelj Marko Đedović je u Šiša baru obavio intervju i sa Marijom Kulić, koja je analizirala sve aktuelne situacije u Beloj kući. Prvo je urnisala Ivana Marinkovića.

Prvo moram da kažem šta me je iznenadilo. Taman sam spustila loptu... Htela sam da ispričam o Ivanu šta sam imala, a onda je ispalo da ponovo narušavam odnose. Videla sam da njega dete ne interesuje. Napravio mi je kafu u šolji, aplikacija Sneško Belić. Odnela je u apartman, rekoh nek ostane, da sipam Željku. Tražio mi klompe, ja rekoh da dođe, a da ostavi šolju za Željka, on kaže: "Ne, ne, vrati mi moju šolju". Mator čovek da pije iz Sneška Belića - krenula je Kulićka.
Danas ga je Perica obukao u Betmen trenerku i kaže: "Vodi me da vidi Ivan". Ja mu rekoh da je bolestan. Toliko je odvratan, sve radi radi rijalitija. To sa Aleksandrom što se priča, da, to je mislio. Da on ostavi Jelenu, a Aleksandra Dejana, bio je spreman na to. On je dete napravio zbog rijalitija, možete da zamislite na šta je sve spreman. Da je Aleksandra pristala, pravili bi priču. Teško g*vno od čoveka, toliko samoživ, podmukao. Meni kaže da i Miljanu i mene gleda kao rijaliti igrače. Molim? Ja ga branila kad ga je Car napao, bilo je jače od mene. Vikala sam: "Jelena, tužba". A on meni kaže da smo mu Miljana i ja rijaliti. Više ga ne fermam za crvljivu šljivu. Pre neki dan je rekao da ima stomačni virus, nije se video sa Željkom, sigurno će da odugovlači dve nedelje. Može kroz prozor da popriča sa njim. Ni Lena mu nije čestitala praznike, on je ne spominje. Na pamet mu ne padaju deca. Željko neće videti žute banke. Neradnik, lenština. Čovek nema emocije, ne zanimaju ga deca, samo kučići i ta žena, a i to je pitanje, kad je hteo da pravi priču. Sve mu je rijaliti - rekla je Marija.

Maja Marinković je sve vreme prozivala Cara i Janjuša govoreći da se ne zna koji je više voli. Car je zbog Majinih prozivki rešio da useli Milicu Veselinović u pam, što mu je Marinkovićeva zabranila.

Zorica Marković je takođe razogovarala sa voditeljem Markom Đedovićem o situacijama u Beloj kući.

Ludnica. Ja sam se obradovala Janjušu, skakala sam od sreće do plafona. Treba mi humora, uneo je čim je došao. Majakita se pogubila, ona je izgubljena svakako. Ne voli sebe, pa ne voli nikoga. Mislila sam da se promenila... Na "Nominacijama" sam joj rekla svašta, jer je blebetala o meni neke stvari. Ne mogu više. Izjavila je da Janjuša najviše voli. Između Cara i Maje je foliranje. To mafijanje ne volim. Ona tera inat Aleksandri po svaku cenu, to je bolest. Aleksandra nikome ništa nije uradila, osim što se ogrešila o Dejana, tako kažu, ja se tu ne mešam. Napadaju Aleksandru, a ne Zvezdana, a isto je rekao, ustao i kazao. Druge smo razapinjali. Greška je greška, ali princip je isti. Imaju neko strahopoštovanje - istakla je Zorica, pa nastavila:
Toliko zla prema tvoj devojci... Ona je bila nagoverena da sve gazi. Ne zna ona da glumi rijaliti. Dobila je instrukcije od Dejana. Ona se iskreno zaljubila u Filipa. I pre nego što je ušao, ona mi je pričala da se ohladila od Dejana, da ne zna šta će da radi, da će joj biti teško da mu kaže. Logično je da emocije prestanu i da se probude. Ovo je čudo. Ali sad su joj se prema Filipu pomešalo gađenje i bol. Kad nemaju šta da joj kažu, pomenu joj Bujanovac. Ne zna se ko se više ne podnosi. Devojka je lepa, ništa loše nije uradila. Ja mislim da je Filip pobegao od emocije i da se uplašio i da se vadi na prošlost. Imam takvih drugova koliko hoćeš. A ujedno i dve mušice. Kupio je mir. Maji je bitno da bude pobednica, Filip joj je trofej. Ja Maju znam od desete godine. Ovde nema dostojanstva. Aleksandra je zadržiala dostojanstvo. Priznao emocije i za sekundu pukao. Mislim da je Maja počela da divlja kao pre, da nije imao kud. Marija Kulić je slagala ono za Bojana. Gurala je Bebicu da se druži sa Aleksandrom, pa ga sad gura sa Slađom, gurala ga je kod Milice. To su mi neshvatljive stvari. Ne znam šta je to, bolest - rekla je Zorica.

Filip Car poveo je Milicu Veselinović u sobu za rehabilitaciju kako bi po pospremila i promenila posteljinu, a njen trud nagradio je sa nekoliko poljubaca, što je posle otkrio i Maji Marinković.

Naredni takmičar sa kojim je voditelj Marko Đedović obavio intervju bio je Lazar Čolić Zola, koji je urnisao Nenada Macanovića Bebicu.

Bebica ima ozbiljne probleme, nije u vinklu. Prati nas, nada se, ima podršku od Marije. On mi je jasan, nije normalan, ali Marija mi nije jasna što mu daje zeleno svetlo. Miljana je ubeđena da mu Marija garantuje da će završiti sa Miljanom. Marija je svesna da ni za Miljanu, a ni za sebe, neće naći takav mentalni sklop da im titra. U svemu tome Marija vidi koristoljubivost. Marija pokazuje da je koristoljubiva, a priča da sam ja. Ja ne kažem da sam krasan. Miljana se toliko promenila. Kaže mi: "Idi malo sa Bokijem i Carem dok ja spremim". Kad bi stara Miljana to rekla? Dali smo maksimum. All in. Dali smo sve, pa šta bude, bude. Ako ostane ovako, nemoguće da ne uspe. Ako mene bude slušala, ovo će biti njena najbolja sezona i najzanimljivija - komentarisao je Čolić.

Nakon Lazara Čolića Zole, u Šiša bar je stigao Nenad Macanović Bebica, sa kojim je intervju obavio voditelj Marko Đedović.

Provodim vreme sa ostalim ukućanima, slušam njihove probleme, Miljani je zabranjeno da ima komunikaciju sa mnom. Ja ništa ne komentarišem, gledam da se ne sretnemo, da ne bi ona imala neprijatnosti, pokušavam da je poštedim svega - istakao je Bebica, pa nastavio:
Marija mi je rekla da je pustim, kako bude biće, šta treba da se desi, desiće se. Tako je, kako je, tako će ostati i do daljnjeg. Ne postoji šansa za novom ljubavi. Niti imam da mi je neko simpatičan, sve gledam kao drugare. Zabetonirano je za Miljanu - rekao je Bebica.

Voditelj Marko Đedović  obavio je intervju i sa Nenadom Lazićem Necom, koji je analizirao aktuelne situacije u Beloj kući.

Uglavnom, kad je ušao Janjuš, prvo je pomahnitala Maja, ona ne zna sad gde će. Car hoće da je šutne iz rehaba, hoće da Milica sad dođe tamo. Redaljke samo ide. Ja ne znam šta je sa Milicom, a ni sa Majom, a ni sa Aleksandrom. Šta je sa dostojanstvom? Malopre je okarakterisao Milicu kao "devojku na čekanju mesec dana". Mene je zaprepastilo šta je sinoć rekla. Mensur je od nje napravio devojku koja se bori za ljubav, ima stav, karakter, sad je pokazala da nema ništa. Kaže da bi za pet minuta sreće uradila bilo šta. Da li je to bitnije od sreće za ceo život? Gledaće ja kao krpu, a ima 18 godina. Maja plovi, ide ka najvećem dnu, mislim da ne može dublje. Nije mi jasna. Ne zna na koju će stranu. Malopre pričaju Janjuš, Car i Maja na garnituri, ona gleda u Janjuša. Nije iskrena. Ne voli ni samu sebe, jer sebi dopušta takve stvari. Setimo se "Zadruge 2", kad je imala stav. Iz sezone u sezonu se sve više srozava - rekao je Neca.
Kulići, Bebica, Zola, Ivan? - pitao je Marko.
Ja mislim da Ivan nije imao lošu nameru kad je ono izjavio, vidim kod njega želju da bude Željkov otac. Za mene je ove sezone jedini pobednik mali Željko. Sa Bebicom ne znam šta je. On mi je interesantan, ali mi nije jasan kao ličnost. Ne znam šta je sa Marijom. Da bi sebi olakšala, gura ćerku u veći problem. Miljana poštuje Bebicu, ali nema emocije prema njemu, ona voli Zolu. Njihov odnos je sad miran i prija im. Vidim emociju sa Miljanine strane, sa Zoline iskreno ne, ali su skladni. Ja mislim da Zola taktički igra, da bira reči. Kao što Car ne voli Aleksandru, onakve reči juče... Ona je upropastila sebi život zbog njega. Toliko se srozala. Jedini spas joj je da nema kontakt sa njim. Ali koliko vidim... Sad se tu ubacio i Janjuš. Ona nije promišljena, nesmotreno radi neke stvari, malo je i tupava. Ne može da igra igru. Mislim da neće moći da se iskontroliše ako joj Car priđe - rekao je Neca.

Milica Veselinović zavukla se kod Filipa Cara, a Maja Marinković nije mogla da ostane imuna na njihov prisan odnos, pa je odmah počela da ih provocira.

Mikica Bojanić je komentarisao ljubavne situacije u Beloj kući. Naime, on je odnos Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića:

Malo nam sad zamera što nismo sa njim toliko Matora i ja. Našao je devojku, sa njom je 24 časa, ne može da bude kao što je bilo. Ali je počela ozbiljno da ljubomoriše. Neće biti lako Zvezdanu, velika je razlika u godinama. To je ona slepa ljubav, gde ona preteruje - dodao je pevač.

Usledila je igrica za nominovane zadrugare, te su Marina Popović i Filip Car zauzeli svoje mesto. U igrici je pobedila Marina, ali to joj nije bilo dovoljno za opstanak u Zadruzi.

Marina Popović je osvojila samo 3% glasova u duelu sa Filipom Carem i zauvek je napustila "Zadrugu". U studiju voditeljke Dušice Jakovljević ju je sačekao suprug Jovan, bivši zadrugar.

Lepi Mića kao i svake nedelje započeo je još jednu "Igru istine". On je postavio pitanje Adamu Labunskom, a onda je nastao haos jer je pokušao da posvađa Anđelu Đuričić Zvezdana Slavnića.

Janjuš je sve vreme branio Aleks od komentara Palčice koja ju je konstantno napadala. .

Veliki šef poslao je zadrugarima nagradu za uspešno odigramnu "Igru istine", koju organizuje svake nedelje Lepi Mića, posle emisije "Izbacivanje". Zadrugari su kao i uvek počeli da jure kako bi što pre razgrabili nagradu, ali su na kraju napravili dogovor da sve podele na ravne časti.

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić zavukli su se u krevet kad su završili sve svoje obaveze, ali su ove noći odlučili da zamene strane, iz samo njima poznatog razloga. Njih dvoje su se zavukli pod jedan jorgan i počeli da razmenjuju strastvene poljupce, a da li se ispod jorgana desilo i nešto više, procenite u klipovima.

Nema sumnje da će se odnosi u Beloj kući totalno poremetiti posle ulaka Marka Janjuševića i zato ostanite uz TV Pink i saznajete koja je Marina imenovala za novog vođu. a nakon toga i sledi njegova podela budžeta i naravno sve vesti od zadrugarima, čitajte na portalnu Pink.rs!

Autor: N.B.