AKTUELNO

Ovo mu je zanimljivo!

Nakon Lazara Čolića Zole, u Šiša bar je stigao Nenad Macanović Bebica, sa kojim je intervju obavio voditelj Marko Đedović.

Bebice, kako si? Šta se dešava? Rekao si da ima tajnih signala, a Miljana kaže da nema - pitao je Marko.
Provodim vreme sa ostalim ukućanima, slušam njihove probleme, Miljani je zabranjeno da ima komunikaciju sa mnom. Ja ništa ne komentarišem, gledam da se ne sretnemo, da ne bi ona imala neprijatnosti, pokušavam da je poštedim svega - istakao je Bebica, pa nastavio:

Foto: TV Pink Printscreen

Sa Marijom imam dobar odnos, MIljana ima zabranu. Marija i ja smo prošli svašta vezano za Miljanu - rekao je Macanović.
Da li ti Marija kaže da će sve ovo proći, da će Miljana biti sa tobom? - pitao je Marko.
Kaže mi da će ovo proći, a ovo drugo ne. Rekla mi je da pustim, kako bude biće, šta treba da se desi, desiće se. Tako je, kako je, tako će ostati i do daljnjeg. Ne postoji šansa za novom ljubavi. Niti imam da mi je neko simpatičan, sve gledam kao drugare. Zabetonirano je za Miljanu - dodao je Bebica.
Sediš u ćošku i gledaš - dodao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Imam pogled na sve, osim na Rajsko i čamac. Sve je tu, odatle ispratim sve, ima i ogledala, ništa mi ne promakne. Ali čuvam mišljenje za sebe, iznesem za sebe. Fokusiran sam na Zoricu Marković, nakačila se na mene, bocka me, ali nikako neki argument. Sići će Tutankamon sa vlasti, pa ćemo da vidimo. Umislila se i pogubila - rekao je Bebica, pa nastavio:
Janjušev ulazak je sve uzdrmao, a najviše Filipa. Janjuš je sad ka Aleksandri, doneo poklone, upaljač, majice, kupke... Videćemo šta će da bude. Juri krevet kod nje. Milka je otišla u rehab, Filip ju je aktivirao. Sad će da bude zanimljivo, samo nam Bilal fali - dodao je Macanović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.