AKTUELNO

Evo šta misli o svojim drugarima!

Naredni takmičar sa kojim je voditelj Marko Đedović obavio intervju bio je Lazar Čolić Zola, koji je urnisao Nenada Macanovića Bebicu.

Zola, jesi naučio tekstove? - pitao je Đedović.
Imam 300 pitanja, znam odgovore, ali imam strah. Zavisi i sve ko će da bude u komisiji. Samo da ne bude Bebica - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta je sa Bebicom? - nastavio je Marko.
Ima ozbiljne probleme, nije u vinklu. Prati nas, nada se, ima podršku od Marije. On mi je jasan, nije normalan, ali Marija mi nije jasna što mu daje zeleno svetlo. Miljana je ubeđena da mu Marija garantuje da će završiti sa Miljanom. Marija je svesna da ni za Miljanu, a ni za sebe, neće naći takav mentalni sklop da im titra. U svemu tome Marija vidi koristoljubivost. Marija pokazuje da je koristoljubiva, a priča da sam ja. Ja ne kažem da sam krasan. Miljana se toliko promenila. Kaže mi: "Idi malo sa Bokijem i Carem dok ja spremim". Kad bi stara Miljana to rekla? Dali smo maksimum. All in. Dali smo sve, pa šta bude, bude. Ako ostane ovako, nemoguće da ne uspe. Ako mene bude slušala, ovo će biti njena najbolja sezona i najzanimljivija - odgovorio je Čolić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ušao je Janjuš, šta se dešava? - pitao je Đedović.
Kad onako pogledam Janjuša, ja mislim da nije čist prema Maji, to mislim iskreno. Nas par je sedelo na garnituri, imam takav utisak. Maja je neko zbog koga se on razveo, hteli mi da priznamo ili ne, to su činjenice i ne treba da ga bude sramota. A siguran sam da ima i sa njene strane. Ona je sad sa Filipom, gledaće njegovo ponašanje. Videh da je vratila posteljinu iz rehaba. Govoreno joj je i 10 dana, kako baš večeras da vrati na prvu? Biće jako zanimljivo. Ja mislim da Filip ima emociju prema Aleksandri, pa pokušava da izađe iz toga. On je neko ko jako teško vari tu prošlost. Mislim da će sve ostaviti na stranu i biti sa njom ipak - rekao je Čolić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.