AKTUELNO

Drama!

U toku su "Nominacije", zadrugari večeras biraju između Filipa Cara i Aleksandre Nikolić. Voditelj Marko Đedović dao je reč Nenadu Laziću Neci.

Što se tiče Aleksandre znam je od četvrte sezone gde je imala katastrofalno ponašanje. U petoj sezoni je isto radila katastrofalne stvari, ali onda se pojavi Dejan koji je od nje napravio idealnu devojku. Odjednom dolazi u šestu sezonu, veliča ljubav prema Dejanu i priča kako žele da ostvare zajedničke snove i onda opet ulazi Car i od sebe pravi najgoru. Vratila se na ponašanje iz četvrte sezone. Mislim da je pala s konja na magarca. Ona je bila voljena, ljudi sz zaboravili njene greške - pričao je Neca.
Meni nije imala šta strašno da se zameri, ja ovde nisam razvodila muškarce, nisi ničija deca plakala zbog mene i nisam imala s*ksualni odnos do veze sa Dejanom - govorila je Aleks.
Janjuš je bio oženjen, a ja sam mu bila devojke - dodala je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li bi se desilo sa Kristijanom da je on hteo? - pitao je Car.
Ja kažem da je on hteo, a da ja nisam htela. Smiri ove tvoje ludače - poručila je Aleks.
Ona se u isto vreme s*ksala sa Filipom Carem, dok je bio sa mnom i ja Jaškom - nastavila je Maja.
Ona se ljubila sa Tomom koji je bio u vanbračnoj zajednici, dok sam ja pekao palačinke. Kad su ove devojke u pitanju glčedam ih na različite načine, ali one jedna drugoj zameraju slične stvari. Maja je što je uradila sa Čorbom, a meni se deislo da dok sam u vezi sa Aleks i pečem palačinke, ona se u pabu ljubi sa Tomom koji ima vanbračnu ženu Nadeždu i dete - nastavio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

On se odjednom setio toga, šta priča ovaj čovek? On je sve to znao pre nego što je stupio sa mnom u vezu. Što si ulazio sa mnom u vezu? Evo ja tebe volim, pa nisam sa tobom. Kako se odupirem? Dobacuješ mi i gledaš - vikala je Aleks.
Ja sam pokušavao u druženju sa tobom i znaš da sam težio da pobegnemo jedno od drugog. Ja sam sa tobom završavao komunikaciju, pa mi ti priđeš ili se susretnemo. Sad ti kažem da se borim da sa tobom ne stupim sa tobom u kontakt, a kako stupim desi će se isto jer nikad neću moći da sažvaćem neke stvari. Ja nisam neko koga boli k*rac šta si radila. Ja kad legnem ujutru sa devojkom koja je na moje oči radila neke stvari, meni to ključa. Kad budem mogao, nekog od vas ću verovatno kući voditi - pričao je Car.
Ne znam zašto ovaj čovek ponižava sve žene, a vi ćutite? On sve žene ovde ponižava, a sve ćute - rekla je Nikolićeva.
Ja ne mogu da zamislim Maju Marinković kod moje Milice na ručak, da moram da razmišlajm da li će da ulupa nešto. Ja ti i sad kažem da te volim, ali ja ne mogu - poručio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Što si onda ulazio u vezu sa mnom? - pitala je Aleksandra.
Nisam mogao da se oduprem. Je l' si ti znala sve ovo o meni? Kako sam se ja odupreo od Maje i Dalile? - govorio je Filip.
On sad izmišlja izgovore - dodala je Aleks.
Je l' moja greška što sam se zaljubio u tebe, a ne mogu da prežvakam? Ima li ovde jedna koja valja? Da li će jedna da digne ruku? - govorio je Car, pa onda napustio Belu kuću.

Foto: TV Pink Printscreen

Jedini spas kod tebe je tvoje dostojanstvo koje sad držiš. Ako se budeš pomirila sa njim ne da ćeš biti ista kao Milica i Maja, nego gora. Ja mislim da između vas i nema velikih emocija. Ti si u "Zadruzi 5" imala situacije sa Janjušem i Osmakčićem, pa tek onda sa Dejanom, a da je bila jaka emocije prema Caru nema Dalile i Maje koje bi te zauzstavile. Tvoja iskrenost je tebe koštala. Što se tiče Cara mislim da je došao sa ciljevima, prvo da pokaže kakva je Aleksandra, pa da razj*be Maji ono sa Bilalom, nhjega ja Janjuš iskompleksirao kad je došao, pa je iskorstio da pokaže da može da bude sa Majom, a i on je Milici dokazao kakva je Milica - govorio je Neca.
Šta je da dokazujem Mensuru, on je spavao sa njom posle tri dana? Posle je 10 meseci pričao šta je radila u karantimnu. On je nju uzdigao, a da li ima neko da je prošle godine muvao Milicu? Ne može sve meni na teret. Ja njoj nisma rekao ni dobar dan, a osmehnula mi se 1000 puta. Njena trajna karakterna osobina je pokazana treći dan prošle godine, nije se saplela i pala na Mensurom k*rac - odbrusio je Car.
Ako Filip 10 meseci nije video Milicu, kako je došlo do emocija? Preko Vibera? - pitao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je za godinu dana evoluirala, prošle godine je izgledala kao dete - rekao je Car.
Mislim da imaš komplekse i sve što ne može da bude tvoje potrudićeš se da osvojiš. Pojedine situacije koje radiš nisu ispravne, kao ovo sa Aleksandrom, priznala je emociju, a ti si joj lupio kontru. Po meni šmeker nije da ideš i da menjaš devojke, a kažeš da imaš emocije, pravi šmaker stoji pored svoje devojke. Mislim da Aleksandra glumi jačinu i da joj nije dobro, pa će prave emocije da pokaže kad bude pukla. Ja ću poslato Filipa, draže mi je da ona bude ovde - nastavio je Neca.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.