AKTUELNO

Razvezala jezik!

U toku su "Nominacije", zadrugari večeras biraju između Filipa Cara i Aleksandra Nikolić. Voditelj Marko Đedović dao je reč Mariji Kulić.

Filip, slažem se 40% sa Miljaninim izlaganjem, jedan je od najboljih rijaliti igrača. Kad je ušap ovde i prvi put se obratio gledaocima, ja sam videla da će on da se igra sa devojkama koje je napolju odabrao, a to su ove upravo sad. Za Milicu je rekao da mu je najviše zapala za oko, odmah sam pomislila da hoće da se sveti Mensuru i da dokaže da nije kao prošle godine verna samo jednom momku. Ona je imala grešku jer je treći dan spavala sa Mensurom. Ove sezone je dokazano da može da bude kad hoće, kao i sa Aleksnadrom i Majom. Za Aleksnadru sam se iznenadila kad je ušao u vezu, jer znam kakav im je odnos bio u četvrtoj sezoni i koliko su se ponižavali. On nikad neće preći preko onoga čega je radila, mislila sam da će da se promeni, ali ona ostaje ista. Juče me je razočarala kad je sedela sa Bojanom, koji je ušao kao Carev drug, a Bojan je nju češkao i mazio po leđima. Ja sam gledala kako on nju po goloj koži češka i pipka i istog momenta sam rekla Adamu. On kad se okrenuo to je prestalo. On je njoj sve vreme pevao, sa Bokijeve strane taj odnos nije drugarski, uglavnom obraćap joj se pesmama, pa kad naiđe neka pesma direktno peva njoj - govorila je Marija.
Ja ne mogu da verujem šta priča. Ja sam sedela sinoć, ja sam krenula da plačem, a on jeste tako uradio i rekao: "Nemoj da plačeš". Ja ne znam kakve su tvoje misli, ali ja ne doživljavljam tako Bokija i ja sam u šoku - poručila je Aleks.
Filip sve zna, ja nema,m emocije i to je sve drugarski. Kad je ona počela da plače, ja sam rekao da ne plače i to zna i Filip. Devojka je bila zakopčana, po kojoj koži? Ja nemam nikakve emocije, to je čisto prijateljstvo. Nisam pioao devojku. Ona je počela da plače, ja sam rekao: "Nemoj to sad, smej se, zezamo se" - dodao je Bojan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam Maji pokazivala, ali nisam mogla konkretno, pa ne znam da li je Maja ukapirala na šta treba da obrati pažnju - nastavila je Kulićka.
Filipe, da li si video ove stvari? - upitao je Marko Đedović.
Ma ne, znam kakva je relacija. Znam kako gleda ona na njega i on na nju. Marija iz neka svoje prizme, kad neko stavi ruku na nekog, gleda da ima drugačije namere. Mislim da je ovo smešno jer niti ona na njega tako gleda, niti on na nju. Ja sam više puta pogledao u nju, jer mi je Zorica rekla da je ona loše, ljudi su mi skrenuli pažnju - odgovorio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Marija, ona ja isto mogu da razmišljam kad je Zvezdan sa Anđelom prišao i bacili su foru, a ti se uzbudila i to mogu da komentarišem na razne načine. Sigurno postoji tu nešto, a i tu ste generacija - rekla je Aleks.
Između mene i Zvezdana se zna kakv je odnos, a ti si pokazala šta sa tobom može da se radi. Čovek je prišao da čestita Novu godinu, a ti si pokazala da si ovde pačavra i jedna od najvećih k otkako postoji rijaliti. Ti bi zbog para uradila sve, kako napolju tako i ovde. Nije te sramota, đon obraz. Jedna si od najgorih otkako postoji rijaliti. Nijedan muškarac se ne bi ponosio, niti bio u vezi ozbiljno. Teško tebi za budućnosti i da te neko oženi, bar dok se ne zaboravi šta si pričala i šta si radila napolju. Imam jako loše mišljenje o tebi, što se tiče morala. Car igra rijaliti, on je izabrao, a one odlično znaju ko je FIlip Car i šta ih očekuje ako uđu u odnos sa njim. Juče sam rekla da od sve tri najviše simaptija ima prema Maji, ne mogu da kažem da je voli, ali mu je draga i mila. On hoće namerno da je ponizi u rijalitiju, nama kaže da nema ozbiljne namere da uđe sa njom u vezu, ali nešto ga vuče. Sinoć sam videla kako govori: "Idi tamo, pusti me samog", ali iskreno moje mišljenje je da mu je ona najinteresantija da provode vreme. Imali su relaciju i napolju koja se nastavlja ovde. Pošto je Maja najgore ponižava Aleks da nije verna i da će ona dokazati, Filip joj je vratio Maji i pokazao da će ona isto da uradi, što je i uradila. Ostavila Bilala, pokazala da ga nije volela i da ga je dozivela. Ona je ludela što nije izabrao prvo nju i opredelio se za Aleksnadru i Milicu, ali je uporna i dokazala je sve što zacrta da ona i ostvari. Mi smo imali sukob medijski zbog novca koji je dao Miljani, a ona nije vratila - pričala je Marija.
Ja mu nisam vratila da bih dobila Zolinu reakciju, inače me boli d*pe. Vređao me s pravom jer mu je Bebica obećavao da će on da mu vrati i ja bih sebe vređala - ubacila se Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekla sam šta mislim o Aleksnadri, mislim da nije dobar čovek i da je njoj sve rijaliti. Ona se umešala u odnos Miljane i Zole prve sezone kad je ušla, sve je radila zarad rijalitija. Nju ne pogađa ovo, ona glumi žrtvu. Navikla je na to, ko je nju smatrao ozbiljno? Šaljem Aleksandru, ostavljam Filipa - poručila je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.