AKTUELNO

Ne štede reči!

U drugom krugu „Zvezda Granda“ pevačku borbu za naredno kolo vodili su Ema Stojančić (20) iz Niša, kandidat Marije Šerifović i Meho Muslija (28) iz Tešnja, kandidat iz tima Aleksandra Milića Milija, ali bezuspešno.

Foto: TV Pink Printscreen

Prva kandidatkinja predstavila se pesmama „Ti si mi u krvi“ i „Čaje šukarije“, dok je drugi odabrao da se bori numerama „Otvaram ti dušu“ i „Plava Ciganka“, ali je do samog kraja bilo neizvesno i bez glasova.

Foto: TV Pink Printscreen

Ipak, na kraju duela rezultat je bio 4:1 u korist Meha iz Tešnja.

Moraćemo da se oprostimo od Eme. Draga, kažu da nije bilo dobro – konstatovala je voditeljka Sanja Kužet i dodala da su uprkos lošem rezultatu, oba takmičara bila vesela na sceni.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni su bili ujednačeni. Cura je bila tanka, pogotovo u prvoj pesmi, a u drugoj se nije ni sastavila -rekao je Dragan Stojković Bosanac, a kritike nije štedeo ni drugog takmičara.

I Ana Bekuta bila je na strani svog kolege, a za Emu je prokomentarisala da je šteta što je dobila samo jedan glas.

Dosta naivno i amaterski. Ali nisi gluva, možeš ti to, ali sa velikim radom. Imaš dobru i zanimljivu boju glasa, ali nisi uspela to da iskoristiš – rekla je Bekuta, dok je za drugog kandidata istakla da ima ruralne trilere, ali je ipak dala glas podrške.

Foto: TV Pink Printscreen

Ceca Ražnatović prokomentarisal je da se kod Eme čulo amatersko pevanje i da je sve vreme bila u falšu, a ni njenim protivnikom nije bila oduševljena.

Viki Miljković istakla je da se Ema nije sastavila i da joj je žao zbog toga jer je preslatka. A reči hvale uputila je njenom protivniku, mada nije u potpunosti bila oduševljena njenim nastupom.

Meho, imaš nerv i mislila sam da će biti bolje, pogotovo kod „Plave Ciganke“ ali nije – dodala je.

Foto: TV Pink Printscreen

Kritike za Meha imala je i Snežana Đurišić koja smatra da je imao sreću što je njegova protivnica večeras bila baš loša.

Jesi se ti uopšte video sa Milijem? – pitao je Bosanac nakon što su svi imali kritike za oba takmičara, a Meho odgovorio da jeste.
Jesmo preko kamere (smeh). On je jedini kandidat koji nije mogao da dođe – objasnio je Mili, a Đorđe David dodao da bi Meho trebalo da promeni nadimak u Medo.

Foto: TV Pink Printscreen

Ma kakav Medo, Meho je legendarno ime – istakao je Saša Popović.

Završnu reč dobili su mentori. Marija Šerifović je istakla da joj je žao što je njena takmičarka ispala i dodala da mora iz korena da promeni neke stvari, dok je Mili rekao da je Ema potencijal, ali da je „pobrljala mnogo toga“.

Foto: TV Pink Printscreen

Za svog takmičara istakao je da na probama bio mnogo bolji, i da iako fizički nisu vežbali zajedno da je bio dosta opušteniji.

Meho, nemoj da se stidiš svojih emocija. Dok smo radili pio si pivo, bio opušten. Ovo je bina gde se gori, a ti imaš emociju koju izbaciš glasom, ali se stidiš da je pokažeš i telom – zaključio je Mili.

Autor: N.Ž.