AKTUELNO

Mnogi pevači zarađuju ogromne cifre novca za svoje nastupe, a da ne pričamo o bakšišima kada je reč o privatnim slavljima.

Neki od pevača zaradili su milione godinama radeći na romskim veseljima, s obzirom da je opšte poznato da oni ne žale novac kada je u pitanju pesma i igra.

Snežana Đurišić, Verica Šerifović, Šerif Konjević, Darko Lazić, Jana, Đani, Adil, Radiša Trajković Đani samo su neki koji se sa tezga kući vraćaju sa hrpom novca. Harmonika Borko Radivojević jedan je od najstraženijih na slavljima i njegova garancija je 10.000 evra.

Borko ima zakazane nastupe već godinu dana unapred, a od zarađenog novca napravio je kuću u Petrovcu na Mlavi, a kupio je i dva stana od po 130 metara kvadratnih u Beogradu na vodi.

Njemu parira i kolega Aca Čergar, koji je poznat javnosti zbog pesme sa pevačicom Andreanom Čekić. Muzičar živi u Beču, gde uglavnom i nastupa. On ispod 2.000 evra ne pristaje da se pojavi na veselju, dok je angažovanje celog orkestra 7.000 evra. On je nedavno pazario stan u Dubaiju preko firme Viki Miljković.

Foto: TV Pink Printscreen

Pevač Emir Habibović radi na procenat, što mu je, po njegovoj proceni isplatljivije od fiksnog honorara, a jedan je od malobrojnih pevača koji imaju duplu zaradu.

Foto: Pink.rs/M. Mijatović

"Zvezda Granda", Nikola Ajdinović Šećer rado je viđen gost na slavljima, a često nastupa u Parizu, gde je i najtraženiji. On je, inače, bio među pevačima, koji su pevali na svadbi u Italiji za koju je domaćin izdvojio čak 650.000 evra. Tada su se na jednom mestu osim njega okupili i Ceca Ražnatović, Aca Lukas, Jana, Aleksandra Bursać i drugi.

I Suzana i Slađana Vasić, poznate kao Barbike, koje su ponikle u "Grandovom" takmičenju, ali ih od tada gotovo da nema u medijima, ne dižu glavu od posla. One i same priznaju da odlično zarađuju.

Foto: Printscreen YouTube/Suzana i Slađana Vasić

- Razbijamo se od para na romskim svadbama. U inostranstvu je bolji honorar nego u Srbiji. Dobijemo više bakšiša nego što je sama tezga - rekle su svojevremeno.

Pesma "Vadi, vadi pare", pravi je mamac za goste na tezgama, pa tako pevačica Marina Dailipović, koja je i izvodi, ima pune ruke posle kada zapeva.

Autor: Pink.rs

#Borko Radivojević

#Radiša Trajković Đani

#Šerif Konjević