AKTUELNO

Na sve načine je pokušavao da je sakrije od svih, a onda su sinoć uhvaćeni u jednom prestoničkom klubu na dočeku srpske Nove godine.

Bivši zadrugar Dejan Dragojević mesec dana uživa u vezi sa atraktivnom crnkom, nakon što ga je bivša devojka Aleksandra Nikolić prevarila u rijalitiju.

Dejan je prvo krio devojku sa kojom je u vezi, te je na svom Instagramu objavljivao samo fotografije na kojoj se vidi njena kosa. Međutim, za doček srpske Nove godine pojavio se sa svojom izabranicom u jednom prestoničkom klubu, gde su se sve vreme grlili i ljubili.

Foto: Pink.rs, E-Stock

Iako Dragojević i dalje krije njen identitet, naša ekipa saznala je da je reč o dvadesetrogodišnjoj Jovani iz Gornjeg Milanovca. Inače, ona živi u Beogradu i radi kao frizerka u salonu Adama Adaktara.Jovana nema mnogo pratioca na Instagramu, međutim, i te kako objavljuje aktraktivne fotografije.

Mnogi komentarišu da je Jovana sušta suprotnost u odnosu na Dejanovu bivšu ženu Dalilu Dragojević, kao i na Aleksandru Nikolić.

Foto: Instagram.com/Printscreen

Dragojević je sada otkrio nove detalje veze sa atraktivnom crnkom, koju je upoznao u izlasku.

- Naše upoznavanje je jako čudno i simpatično, pogotovo naš prvi susret... Nekako je sve kliknulo na prvu i odmah smo skontali da je to to... Mesec dana smo u vezi, a imamo osećaj kao da je 10 godina, toliko je opušteno, prelepo i totalno neverovatno da ovako nešto postoji... Pogotovo ona, stvarno je kao stvorena za mene - priznao je Dejan za Pink.rs.

Foto: Instagram.com/Printscreen

Autor: M.K.