AKTUELNO

Njegovo bogatstvo se procenjivalo na četiri miliona evra!

Srce voditeljke Marine Kotevski osvojio je Aleksandar Mandić, sin Milenka Mandića, koji je život izgubio kad i Arkan, 15. januara 2000. Sportski menadžer nakon očeve smrti nasledio je ogromno bogatstvo te tak opostao veom imućno dete, koje je sa tada tek sedam godina nosio pejdžer, imao kola, brendiranu garderobu... Takođe, nasledio je i mnogo nekretnina.

Pisalo se da je imao vilu na Avali koju je kasnije prodao jednom fudbaleru, sedam stanova... a bogatstvo se procenjivalo na 4 miliona evra. Ipak, kroz pet godina Aleksandar je potrošio sve, jer ga je, kako je svojevremeno izjavio, ulica uzela pod svoje.

Foto: Instagram.com/marinakotevski

Danas, Aleksandar je u srećnom braku sa Marinom Kotevski. Venčali su se u maju 2016, a 2017. godine postali se roditelji. Pre nje, bio je u vezi sa njenom koleginicom Marijanom Mićić.Jednom prilikom je za Mondo Mandić priznao da je sve izgubio.

- Ja sam prošao i onu 'Dabogda imao, pa nemao' kletvu i najgore je kada ti nekom moraš da se obraćaš, pored računa od 30, 40 hiljada maraka u buticima za stvari markirane i izlaske u grad od po 2-3 hiljade evra, nije ni bitno... Da ja sad dođem nekom da tražim, ali... To je život! - zaključio je najbogatiji "klinac" devedesetih.

Autor: M.K.