AKTUELNO

Hit!

Naredna gošća u FIlipovom novom izdanju "Delegata" je Anita Stanojlović. Odgovarala je Caru na sva škakljiva pitanja o odnosu sa Matorom, Markom Markovićem i Zolom.

Foto: TV Pink Printscreen

Više ništa ne razumem. Da li si ludo zaljubljena u Marka, da li voliš Zoli ili osećaš strast i požudu za Matorom? - pitao je Car
Vreme je da Zolu izbacimo iz te priče, to je gotovo. Neću više da pričam o njemu. Prema Marku imam emociju, ali me je previše ponizio i tu nemam šta da tražim, a sa Matorom iam strast i imala sam želju da probam - rekla je Anita.
Ko je najbolji ljubavnik? - pitao je Car
Matora, Zola, Marko - rekla je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

Slab je ljubavnik? - pitao je Car
Možda je napolju durgačije, ali nema energiju. Najradije bih bila sa Markom kad bih znala da je iskren i da se ne igra sa mnom. Nisam ja prešla na žene nego sam želela da probam - rekla je Anita.
Rekla si da nema energiju, a je lažov, neiskren, a i dalje bi bila sa njim, zašto? - pitao je Car
Ne znam da li da verujem u ono što vidim ili u ono što mi priča sa strane. Privlačio me je dok nisam probala to nešto. Možda je do mene jer je rekao da ga ne privlačim, ali navikla sam da imam sve što želim - rekla je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

Tebi je se*sa sa Zolom bio bolji engo sa Markom - rekao je Car.
Da, Zola mi je mnogo drag i ako lik je top, ali kad imaš emociju ka nekom drugom, je*iga. Sa ženama sam rekla da bih voella da probam, poljubac okej, ali se*s ovde, pa nije mi palo na pamet. Što se tiče veze sa Zolom, ja sam navikla da budem muško u vezi, a on je radio kontra - rekla je Anita.
Tvoja veza sa Markom je imala energiju kao moja današnja emisija - rekao je Car.
Istina, ali i sa Majom je bio takav, pa je verovatno do njega - rekla je Anita.
Igraš u šestoj seoskoj ligi, ti si kapiten. Tebi sam dao kapitensku traku, a Milica je levi ručni, ozbiljan igrač iz Varvarina, veoma vešta i prošle godine je skoro prešla u crnogorski prvoligaš. Odma desno je Miljana Popović u odbrani, iskusni stoper, ali je bio jedan veliki ofanzivac Boža Džons. Odma do nje, desni štoper sa velikim iskustvom, Ana Spasojević. Drugu godinu za redom igra u timu, doduše, prošle godine je bila na klupi, a sarađuje sa menadžerom Markovićem. Videli smo kako je završio skaut iz Majdanpeka, Kerić. Gospođa Matora, selektor je imala aferu sa stoperom, sad zbog tebe možda dobije suspenziju jer ne sme tako da se vršlja po timu. Golmam ekipe je Jelena Golubović, ako kengur ozbiljan golman i niko se nije ni usudio da zapuca. Bio je jedan penal prošle godine, ali su odlučili da samo gu - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: M. M.