AKTUELNO

Pored Simeona i Leone, par će dobiti još jednu devojčicu.

Pevač Nikola Rokvić, sin pokojnog Marinka Rokvića, i njegova supruga Bojana Barović čekaju treće dete, a sada su otkrili i nove detalje o prinovi koju očekuju.

Foto: Instagram.com/nikolarokvic

Naime, pored Simeona i Leone, Nikola i Bojana će dobiti još jednu devojčicu.

Pevač sada ističe da je srećan zbog lepih vesti i otkriva koliko mu je zdrava i složna porodica zapravo bitna.

To je najveća radost i najveća sreća koju čovek može da spozna. Mislim da, od kad sam dobio prvo dete, shvatio sam da sve ostalo može, a i ne mora da bude. Ovo je nešto što je primarno, što je istinska vrednost. Jednostavno ta ljubav bez ikakvih kompromisa, bez ikakvih traženja, jednostvano porodica je uvek temelj svega - priča Nikola.

Foto: Instagram.com

Rokvić priznaje da su za prva dva deteta brzo i lako došli do imena, a ovoga puta osim njega i Bojane u odluku su uključena i deca, te se još uvek nisu odlučili oko imena naslednice.

Za Leonu i Simeona smo brzo došli do imena. Bojana i ja se uvek dogovaramo tako da se u datom trenutku oboje složimo. Videćemo, o svemu tome pričamo i sa decom. Oni imaju neke svoje ideje. Nazivi su takvi da ne možemo to da prihvatimo, jer često nađu inspiraciju u crtanim likovima. Možda ćerkica i sama sebi da ime, ako se rodi na neki praznik, kao što je Simeon - ističe pevač.

Foto: Instagram.com

Autor: Pink.rs