AKTUELNO

Šok za šokom!

U večerašnjem izdanju emisije ''Pitam za druga'' Stefan Milošević Panda i Ana Radulović ugostili su Marka Janjuševiča Janjuša, koji je na samom statru prokomentarisao turbulentan odnos svoje bivše ljubavi Maje Marinković i Filipa Cara.

Foto: TV Pink Printscreen

- Iskreno me zabole k*rac za njih. Ja bih došao do Cara i rekao: ''Daj, polako brate, gleda vas narod, nemote da se brukate. Sutra treba da odeš kod njenog tate'' - rekao je Janjuš, a onda odgovorio na pitanje ''Kome bi pre kumovao - Maji ili Caru?''.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ja baš uporno hoću da kažem da idu ka tome. To bi stvarno bilo pravo, vrhunac svega. Iskreno, ja bih se prepolovio što se njih tiče, ne znam kome bih pre bio kum. Donji deo bih pre dao Neci, nego Maji - rekao je Janjuš, a onda je Panda izneo šok tvrdnje o koleginici Sanji Stanković.

Foto: TV Pink Printscreen

- Trebalo je Sanja da radi, ali je pogođena nekim situacijama iz Zadruge od juče. Emotivno je skrhana. Nije joj dobro nakon akcije - otkrio je Panda aludirajući na vrelu akciju Jovane Tomić Matore i Anite Stanojlović, a šta je Sanja juče prokomentarisala za Pink.rs o ovom događaju pogledajte u nastavku:

Foto: Pink.rs

U nastavku pogledajte detaljnije:

Autor: M.K.