AKTUELNO

Haos!

Voditelj Darko Tanasijević je sledeće pitanje u emisiji "Pitanja gledalaca" pročitao Filipu Caru.

Kažeš da ne možeš da svariš prošlost od Aleks, kako možeš svoju, koja je 100 puta gora?

Foto: TV Pink Printscreen

Ima istine u tom pitanju. Ali ne znači nužno... Ja sam njoj govorio da joj treba bolji muškarac od mene, a meni drugačija žena od nje. Nemam perspektivu. Nisam joj zamerao baš puno neku njenu prošlost, nisam ni pričao o njenoj prošolosti, a previše znam,.. - rekao je Car.
Ja sam ispričala kako stoje stvari. Ja sam bila glupa i rekla te stvari, ostale devojke ne. Mislim da njegova prošlost nije sjajna, bajna. I te kako je imao problema sa zakonom, optuživan za jako ružne stvari. Mislim da svako treba da krene od sebe. Da, mi nismo jedno za drugo. Ja sam za nešto mnogo, mnogo bole. Verujem da me sreća čeka u životu, ali kad izađem, uz nekog jakog muškarca, hrabrog. Meni ovo ne treba. Ovo što gledam poslednjih par dana nije mi bilo interesantno, ali jeste zadrugarima. Sad je blamantno. Evo, i da se krije nešto o meni, da sam ubila čoveka, šta sam ja ovom čoveku loše uradila? Ovo su klasični izgovori - odbrusila je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

O mojoj prošlosti se sve zna i sve je rečeno. Šta god da se kaže, one nisu ništa, a ja znam svašta. To možeš fanaticima rijalitija, da ti daju koji dinar - rekao je Car.
Davali Dejanu i meni, ali davali su i tebi - skočila je Aleks.
Ja sam odrastao kako sam odrastao, rano otišao na ulicu. Za sve što sam optuživan mogu da ponovim, papiri su doneti. Mediji su pisali o tome. Ni za jedno delo nisam osuđen, jesam 10 meseci pravomoćno. Ne mogu da budem sa njom u vezi, jer ne vidim nijednu devojku iz rijalitija u svom gradu, kao majku svoje dece. Znam napolju 7 muškaraca, 7 iz rijalitija koji su bili sa njom. Ne zanima me optužbe za prostituciju, Bujanovac, hapšenje u Turskoj. Zanimaju me stvari koje znam. Doći ću na piće, biće tu lik koji ju je j*bao. Moji drugovi su bili sa njom. To je problem. Tata mi je rekao da biram nju, drug mi je rekao. Džaba sve, ne mogu. Ja nisam folirant, ne mogu. Ne mogu da šetam za ruku sa njima, ne mogu da budem sa njima u vezi. Znam kako sam gledao papke koji su šetali ribe koje smo svi j*bali - pobesneo je FIlip.

Foto: TV Pink Printscreen

Kao što sam rekao, on se svakoj sveti, a one su lude što na to pristaju - skočio je Lepi Mića.
Ona je bezobrazna, perfidna, lukava i kvarna, ali je mene poštovala, ali ne mogu. Ja sam to sve znao i u druženju, ali ne mogu. Rekao sam joj da ne treba da uđemo u vezi. Pet puta smo prekidali prijateljstvo pre veze, nismo uspeli da se odupremo. Onda sam ušao u vezu, pa pobegao, pa se vratio, pa pobegao. Ne mogu! Vidim da će biti iz dana u dan sve ozbiljnije, da ću imati problem u glavi. Krenulo bi čupanje televizora, lomljenje šaka, gubljenje šaka. Meni su svi konflikti u početku bili zbog nje, sa Dragićem, Marinkovićem... Ima 7, 8 momaka sa kojima je bila u rijalitiju. Bila zaljubljena u Kristijana, bila sa Zloćkom, sa Janjušem, sa Tomom Panićem... - govorio je Car.
I da je bio sa najvećom sveticom, isto bi joj nešto zamerio. Filip Car ovako priča jer nema opravdanje, ne može da podnese kritike, pa se sad setio da sam imala život pre njega. A on nije imao život? Sve je znao pre ulaska u vezu - dodala je Nikolićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.