AKTUELNO

Porodica joj je sve!

Pevačica Katarina Grujić Novu godinu provela je radno, a tempo se ne smanjuje ni posle praznika. Ona će za Srpsku novu godinu pevati u Australiji, a za emisiju "Premijera" otkrila je kada planira da odmori.

Baš mi je ovaj januar jako zgusnut, i decembar mi je bio haotičan. Proslava Katjinog rođendana, krštenje, non-stop nastupi, možda u februaru ili martu uzmem mali odmor, ali znam da su mi nastupi pogođeni već do maja - rekla je Katarina i dodala da su joj sada praznici najlepši u društvu ćerke i supruga:

Foto: TV Pink Printscreen

Sad su najlepši praznici, naravno svake godine slavimo Božić ili kod mojih ili kod Markovih roditelja, ove godine smo kod njegovih. Prošle godine je bila jako mala, nismo mogli da putujemo sa njom, a sada je već velika devojka.

Katarina je otkrila i da planira proširenje porodice, ali i da je tek otkako je u braku shvatila šta je prava ljubav.

Ja sam se malo našalila kad sam rekla da mi je želja da rodim blizance, ali Bože moj, kako Bog odluči, ako se stvarno desi da rodim blizance, nema ništa lepše od toga - navela je pevačica i dodala:

Foto: TV Pink Printscreen

Kad me neko pita kako sam volela u životu, ja kažem sad kad imam muža pored sebe, shvatila sam da pre njega nisam volela, i da je ovo prava ljubav - istakla je Grujićka.

Autor: R.L.