AKTUELNO

Glumica bi volela da njeno prvo dete bude dečak.

Glumica Nina Janković sudbonosno "da" izgovorila je poslednjeg dana maja 2014. godine svom dugogodišnjem partneru Mateji Dičiću, sa kojim je u skladnom braku.

Mateja ju je osvojio svojim karakternim osobinama, a ona nije štedela komplimente dok je govorila o svom životnom saputniku.

On je stvarno čovek za primer. Duhovit je i sa njim mi nikad nije dosadno. Poštujemo se i volimo i u svakom trenutku, i bez reči, znamo kako se ko oseća - iskrena je bila Nina.

Obzirom na to da su mnoge njene koleginice u proteklom periodu postale majke, dok će se neke vrlo brzo ostvariti u toj životnoj ulozi, mnoge interesuje i kada se može očekivati prinova kod bračnog para Dičić. Ipak, Nina smatra da takvu stvar ne treba planirati, već pustiti da dođe pravo vreme.

Bebe dolaze kad one žele, a ne kad mi hoćemo. Kad bude pravo vreme za to, i on ili ona odluče da dođu, doći će. Uvek govorim kako bih volela da budem mama dečaka, ali u suštini mi je svejedno. Svi smo kao deca smišljali imena svoje buduće dece, tako da ja imam ime za dečaka. Šalim se. Ali, ipak, ove godine je pet mojih najboljih drugarica dobilo devojčice, tako da možda ipak treba da dođe neko da ih čuva - izjavila je glumica.

Autor: D. Tanasijević

#Dete

#Majka

#Nina Janković

#glumica

'