AKTUELNO

Postoji jedan uslov koji će Radanović morati da ispuni ukoliko želi da se razvede od Kristine.

Na brak Pinkove zvezde Slobodana Radanovića i Kristine Kije Kockar tačka je stavljena pre mesec i po dana, nakon što je pevač pred kamerama rijalitija ''Zadruga'' prevario svoju suprugu i otpočeo ljubavnu romansu sa modnom blogerkom Lunom Đogani.

Kristina neće praviti nikakav problem kada je razvod od Slobodana u pitanju, ali postoji jedan uslov koji će Radanović morati da ispuni ukoliko želi da se razvede.

Foto: E-Stock Miloš Rafailović/Pink.rs

Kijin uslov biće da Sloba potpiše da joj duguje novac i da će ga vratiti u roku za koji se dogovore, a radi se o 15.000 evra, cifri koju je Kija navodno dala Slobi za karijeru!

- Kristina je Slobodanu dala preko 15.000 evra, ali toliko će tražiti da joj vrati. Novac mu je bio potreban za spotove i sve što se tiče pevanja. Njegovo obećanje je bilo da će, kada izađe iz rijalitija i kada počne da nastupa, Kristini malo po malo vraćati pare - kaže sagovornik blizak još uvek zakonitom paru.

Kija je u nedavnom intervjuu rekla da će sve što se tiče novca rešiti preko advokata.

Foto: Instagram

- Mi smo bili u zajednici, to se tiče novca to je između nas dvoje. On to vrlo dobro zna... Mi ćemo to rešiti na naš način i, naravno, preko advokata - rekla je Kristina tom prilikom.

Podsetimo, Slobodana je Drvo mudrosti nedavno pitalo da li želi da se razvede dok je u Zadruzi, ali je on nakon što je razmislio rekao kako bi to ipak ostavio za spoljni svet, kada napusti rijaliti. Jedan od razloga je upravo taj što zna da razvod ne bi mogao da prođe bez dogovora oko novca.

Autor: Pink.rs

#Brak

#Kristina Kockar

#Razvod

#Sloba Radanović

'