AKTUELNO

Izbačena ukućanka imenovala je novog Velikog vođu.

Sinoć je Belu kuću napustila Pinkova zvezda Dijana Hazirović koja je u "Zadruzi" boravila samo nedelju dana. Kao što to pravila nalažu, izbačeni zadrugar postavlja Velikog vođu za naredni nedelju, pa je tako bilo i ovog ponedeljka.

Zorana Stefanov kojoj je danas istekao mandat, pročitala je Dijanino pismo.

Foto: TvPink Printscreen

Dragi zadrugari, bila mi je zaista velika čast što me Pink kompanija pozvala da budem deo svega ovoga. Moje druženje sa vama ću da pamtim iako je trajalo samo sedam dana, a neke čekam napolju da nastavimo započeto prijateljstvo. Sami znate da se možda i nisam najbolje snašla i mislim da je bolje što je ispalo sve ovako. Dragi moji, borite se, čuvajte se, ne dajte na sebe nikako. Za gazdu bih odabrala Janjuša jer je on moj favorit i želela bih da pobedi! Mislim da će se super snaći kao gazda - poručila je Dijana Hazirović.

Foto: TvPink Printscreen

Hvala Dijani što me je postavila za gazdu. Biću normalan kao i prvi put. Potrudiću se da pravedno podelim novac, jer to je svima očigledno najbitnije, njih 15 me već pitalo - rekao je Janjuš.

Zadrugari su posumnjali još sinoć da će baš Marko Janjušević biti novi Vođa i zato su ga i pre čitanja pisma cimeri zapitkivali koliko će im novca dati.

Koliko ćeš kome dati, hajde, reci - rekla je Jelena Golubović.

Foto: TvPink Printscreen

Tebi ću dati najmanje, kad se odmah interesuješ - rekao je novi Veliki vođa.

Kako su zadrugari reagovali na vest o novom Vođi, pogledajte u nastavku.

Autor: J. V.

#Dijana Hazirović

#Marko Janjušević

#Rijaliti Zadruga

'