AKTUELNO

Ovo je samo mali deo, Veštica obećala da će tek pričati o ovoj zadrugarki.

Soraja Vučelić juče je svojim gostovanjem u "Zadruzi" stavila tačku na sve priče koje je o njoj i Ani Korać iznela Mina Vrbaški pred kamerama najgledanijeg rijaliti programa na Balkanu. Sinoć je stigla i Anđela Veštica, a nakon što joj se sve skupilo Mina je završila u suzama.

Foto: RTV Pink

POGLEDAJTE JOŠ: MAMA MI PONOVO ISPAŠTA! Mina nakon Sorajinog gostovanja PLAKALA KAO KIŠA! (VIDEO)

Pred zoru kada su bile u spavaćoj sobi Jelenu Golubović zanimalo je da li su Anđela Veštica i Mina Vrbaški od ranije drugarice, a Veštica je rekla kako to ne bi nazvala prijateljstvom.

Foto: RTV Pink

Hranila sam je! Isto kao i Ana Korać - rekla je Anđela, a onda je nastavila Ivanjičanka.
Isto kao i ja i Sara. Mi smo je svuda vodile i ona tako... Kunem ti se nije imala ništa da obuče. Vodile smo je i na ručkove i na večere - izjavila je Ana.

Foto: RTV Pink

Sve će se rešiti i otvoriće se oči nekim ljudima koji misle da je ona slatka i mlada. Samo polako. Ne mora sve u minut, ima vremena. Nikada se više ne bih družila sa Minom. Sve će ići svojim tokom - završila je priču Veštica.

Šta će sve Anđela Veštica izneti o Mini Vrbaški u danima ispred nas ostaje da vidimo, zato pratite non-stop rijaliti program koji obožava ceo region, a koji možete gledati samo na Televiziji Pink.

PROČITAJTE: POTVRDILI NAŠA SAZNANJA! Sloba progovorio o MUVANJU sa Anom Korać! (VIDEO)

Autor: S. Kuvekalović

#Ana Korać

#Anđela Veštica

#Mina Vrbaški

#Rijaliti Zadruga

#Soraja Vučelić

'