AKTUELNO

Vratolomije koje su izvodili oduševile su sve, ali se ona dobro uplašila.

Grupa "Streat Beasts" koju čine tri mladića vežbali su svoju tačku bez obzira na to što dvojica žive u Šapcu, a jedan malo dalje, u Valjevu.

Foto: YouTube screenshot

Stefan Đurđević, Nemanja Stanković i Nemanja Milutinović vežbali su samo tri dana za izlazak na scenu na kojoj su pokazali svoju umeštnost u uličnom vežbanju.

Vratolomije koje su izvodili vidno su oduševile Srđana Žiku Todorovića, a Ana Nikolić nije odolela da im ne dobaci jedno "bravo".

Foto: YouTube screenshot

Dok se jedan od njih verao po šipkama Danica Maksimović se uplašila da će pasti i zamalo skočila iz stolice uz uzvik "joj, dete".

Na kraju nastupa publika ih je pozdravila gromoglasnim aplauzom, a mlade atlete su se poklonile u znak zahvalnosti.

Foto: YouTube screenshot

- Ma, oduševljenje! Mnogo ste dobri, nema šta! Nekako je i opasno, uplašila sam se nekoliko puta, ali vi ste navikli opasnost i taj adrenalin kada radi, pa vama ta opasnost nije opasna, a mi kad gledamo jeste - zaključila je glumica.

- Nije bilo dobro, nego je bilo najbolje! - bila je kratka Ana.

Žika ih je pohvalio, a Stefan Đurić Rasta ih je podržao i zamerio im samo zbog toga što se nisu bolje organizovali. Momci su na kraju dobili tri "da", samo od Žike "ne", što znači da su prošli dalje i da ćemo ovaj trojac gledati bar još jednom.

Autor: V. T.

#Danica Maksimović

#Ja imam talenat

#Žiri

'