AKTUELNO

Glumac je otkrio da je veoma zadovoljan ulogom koju je dobio u seriji Radoša Bajića.

Pravo osveženje kada je reč o serijskom programu, u ovoj sezoni, biće serija "Šifra Despot" koja će se od februara 2018. godine prikazivati na TV Pink.

Foto: Promo

Glavne uloge dodeljene su Đorđu Markviću, Radoslavu Milenkoviću, Brani Šelić, Tamari Krcunović i Ljiljani Stjepanović, a pored ovih pet glumaca koji će se pojavljivati u svih 60 epizoda, kroz seriju će proći još skoro 200 glumaca.

Jedan od njih je i Aleksandar Srećković Kubura, koji će se pojaviti u dve epizode, u veoma zanimljivoj ulozi.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Ovo je pravi bonbon od uloge, što bi rekli. Dobio sam ulogu pravog savremenog biznismena, ugostitelja i biće tu veoma zanimljivih situacija. Epizoda u kojoj se ja pojavljujem biće veoma komična - moj lik, Peko Pljevljak, otvara svoj spa centar, ali će naravno nešto poći po zlu. Ništa više neću da otkrivam, ali verujem da će se gledaoci odlično zabaviti. Trebalo bi da se pojavim u još jednoj epizodi. Takav je koncept serije, da pored tih glavnih pet likova, svaka epizoda ima drugačiju priču i nove junake - ispričao je Kubura.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Iako je na prvi pogled Peko Pljevljak dijametralno suprotan Kuburi, glumac je rekao kako mu nije bilo teško da uđe u ulogu ovog savremenog biznismena.

Nije mi bilo teško da se poistovetim sa ovim likom, to su nekako moje uloge, kao pravljene za mene. Pošto sam već sarađivao sa Radošem Bajićem, razumeli smo se odlično oko lika koji meni najviše leži. Meni ova komedija izuzetno prija, i kroz nju se i ja otkrivam kao komičar - rekao je Aleksandar.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Što se tiče ekipe na snimanje, Kubura je istakao da odlično funkcionišu i da se uglavnom poznaju godinama.

- Upoznao sam nove, mlade kolege, a Đorđe Marković je moj stari drug, tako da smo se odlično uklopili. Dejan Zečević je moja klasa. Dugo nismo sarađivali, ali sam ja pratio sve što je on radio. Znamo se veoma dugo i volim da sarađujem sa njim - rekao je Aleksandar za kraj.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Pored Kubure, u seriji "Šifra Despot" će se pojaviti i Olga Odanović, Radoš Bajić, Mihajlo Janketić, Lidija Vukićević, Branislav Lečić, Katarina Gojković, Dubravko Jovanović, Marijana Mićić, Sofija Rajović, Iva Štrljić, Ivan Bosiljčić, Nenad Heraković, Mikica Petronijević, Nedeljko Bajić, Nikola Džamić, Suzana Mančić, Miroljub Trošić Đoda, Dejan Tončić, Saša Pilipović, Aleksandar Filimonović, Marko Gvero, Vlada Aleksić, Radoje Čupić, Vladan Živković, Olja Lević, Danica Maksimović, Zinaida Dedakin, Nela Mihailović, Danica Todorović, Milija Vuković, Milan Kalinić, Anastasia Mandić, Isidora Minić, Mirko Babić, Helena Petrović, Nada Macanković i mnogi drugi.

Autor: M. Đ.

#Aleksandar Srećković Kubura

#Radoš Bajić

#Televizija Pink

#glumac

#serija

#Đorđe Marković

#Šifra Despot

'