AKTUELNO

Iako pristaje na mnogo toga van učionice, kada predaje red mora da se zna.

Popularni voditelj i glumac Dragan Marinković Maca zamenio je male ekrane, na kojima je gledaoce osvojio svojim specifičnim smislom za humor, amfiteatrom, jer je na fakultetu za strane jezike postao asistent.

- Bilo je nekoliko pitanja, bilo je "može li selfi, mojoj drugarici je danas rođendan", a ja sam rekao da van učionice može, što da ne - otvoren je Maca.

Foto: YouTube screenshot

Osim lekcija koje predaje prema planu i programu, on je svojim studentima, posebno onima ženskog pola, održao i životnu lekciju.

- Rekao sam im da ne razmišljaju da je najvažnije u toaletu napraviti selfi i izbaciti dojke, već da je mnogo bitnije pročitati neku dobru knjigu - rekao je on za emisiju "Premijera", najgledaniju emisiju o poznatim ličnostima u regionu, u kojoj je izneo i kritike na račun koncerta Bijelog Dugmeta.

Ukoliko ste propustili novu epizodu u 19 časova, pogledajte je u repriznom terminu večeras u ponoć ili sutra u 11 i 15 časova na televiziji Pink, koja iz dana u dan dokazuje da je omiljeni emiter na ovim prostorima.

V. T.

#Dragan Marinković Maca

#Premijera

#emisija

#glumac

#voditeljka

'