AKTUELNO

Ona se našla na meti oštrih kritika zbog ćerke Lune koja je sada u rijalitiju.

U emisiji "Premijera vikend specijal" voditeljski par Tijana Prica i Ognjen Nestorović ugostili su pevačicu Anabelu Atijas. Anabela i njena porodica poslednjih dva meseca u centru su pažnje domaće javnosti zbog Luninog učešća u rijalitiju "Zadruga" gde joj se desila ljubav sa oženjenim pevačem Slobodanom Radanovićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Mišljenje i zadnjicu ima svako! Društvene mreže su takvo mesto gde svako može da ga izrazi. I ko ima pravo i ko nema. Ja uopšte nisam u zavidnom položaju, svakodnevno dobijam mnogo poruka, naravno mnogo poruka podrške, ali i mnogo zluradih komentara - rekla je Anabela Atijas i dodala:
Devedeset posto njih stoji iza lažnih profila, nema slike, nema imena i prezimena. Najčešće blokiram te profile. Oni tako siluju moj profil na koji ja mogu da okačim šta želim. Toliko ružnih reči, kletvi, da se ja šokiram svaki put od zlobe koja postoji. Kletve koje dobijam ne mogu ni da izgovorim.

Foto: TV Pink Printscreen

Anabeli se ne sviđa ponašanje pojedinih učesnika rijalitija "Zadruga", ali i ističe da je Luna sama odlučila da uđe u rijaliti.

Ja ne znam šta znači taj izraz "rijaliti igrač". Luna je toliko ogolila sebe, u svakom momentu je iskrena. Mi osuđujemo nju koja nije rijaliti igrač i iskreno ide kroz sve. Ljudi moraju da shvate da je Luna punoletna i da sama snosi odgovornost. Ona je sama odlučila da uđe u rijaliti, nisam je ja poslala, kako mnogi misle - rekla je Anabela.

Foto: RTV Pink

Autor: J. V.

#Anabela Atijas

#Premijera-Vikend specijal

#emisija

#pevačica

'