AKTUELNO

Ovo je zapazio!

Nakon Zvezdana Slavnića, u Šiša bar stigao je pevač Mikica Bojanić, sa kojim je voditelj Darko Tanasijević obavio intervju.

Nedelja važi za miran dan, ali danas nije bilo tako. Šta je najjači utisak? - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ono što se desilo sa Urošem. Ja od početka ne razumem to njegovo dešavanje i bitisanje. To što on radi je svima neprihvatljivo i nejasno. Nekoga iziritirati, provocirati, okej... Ali to što radi, prelazi sve granice, ne razumem šta mu je poenta. Vidim da dosta njih burno reaguje, na kraju je Petrući sve ono pobacao, na kraju se i Zvezdan oglasio. Neki zadrugari se stvarno plaše njega, što nema smisla. Svako treba da iznese svoje mišljenje i da se ponaša kako misli da treba. I ovo pismo koje je došlo, 80% zadrugara se stvarno plaši - rekao je Mikica.
Maja i Bilal, stalno neki haos, ona ti se žalila - dodao je Darko.
Pre 10 minuta mi govori da nije luda, da vidi to sa Sofijom Unom. Ona je temperametna, voli te draži, da je radi adrenalin. Nije ona glupa, vidi dosta stvari, ali preuveličava, to sa Sofijom nema veze. Ali je mnogo bolja - smatrao je Bojanić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ponovo je došlo do raskola između Kulića i Marinkovića - nastavio je Tanasijević.
Ja sam znao, to je ono što sam rekao, kako će Miljana i Marija da prihvate što jača ljubav oca i sina. Oni se stalno prepucavaju. Zakuvaće se, biće iz dana u dana sve više dešavanja - govorio je Mikica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.