AKTUELNO

Iskren do koske!

Zvezdan Slavnić je stigao u "Šiša bar" kod Darka Tanasijevića i razvezao jezik o dešavanjima u Beloj kući i sukobu sa Urošem Ćertićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako si Zvezdane? - pitao je Darko
Dobro sam. Danas je bilo šta znam, ne znam, navikao sam. Nije ni onako, kao da je svakodnevnica, ali danas vlada mir, svako se stacionirao u ćošak.
Video sam sline krađe, Ćertićevi proteini lete, javn obećanja, zaštite. Tebi je ova nedelja bila ključna da shvatiš ko su ti prijatelji - rekao je Darko.
Shvatio sam ja to i ranije, ali sam pustio vreme. Pokazalo se da se dečko zaigrao, izgubi je svaki kompas i nisam, mislim mogao sam i ranije da reagujem, ali je sad preterao i morao sam da kažem. Prijateljstva nema i neće ga biti. Dozlogrdilo mi je njegovo ponašanje sa devojkama. Ja sam danas rekao za devojke koje stvarno imaju neki strah, on je momak koji ima 90 kila i grlati se. Rekao sam im da ne plaču ako hoće da se igraju - rekao je Zvezdan.
Razgovarao si sa Miljanom Popović koja ti je rekla da su svi samo gledali, ćutali i odobravali kad ju je polivao - rekao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni se to nije svidelo naravno, ali sam znao da ću danas, sutra reći šta mislim. Napravio je sa mnom, od cele ove igre neko bojno polje - rekao je Zvezdan.
Kojim bi ljudskim karakteristikama opisao Uroša Ćertića? - pitao je Darko
Šta da pričam kad ljudi pričaju... Ovo mi je već previše. Od početka nije imao dobru nameru prema meni, ali kroz sve ovo sam pustio da ide nekim tokom kako bih video to do kraja. Ne možeš baš da bude najomraženiji na svakoj listi neosnovano, on je na listi dvoličnih i onih koji se prave pametni, i na ovoj, i na onoj. Nema on dobru nameru, deluje mi kao pogubljen jako - rkeoa je Zvezdan.
Koliko se iskomplesirao što su ga odbile sve koje on optužuje da su zaljubljene u njega? - pitao je Darko

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam spojen sa tim devojkama hteo, nehteo. Ne znam, mislim da je sa sve ri pokušao, četiri možda, ali nije dobio zeleno svetlo. Ja te komplekse nikad nisam imao niti ih sada imam, pa ne mogu baš sa te strane da gledam. Kao pomaže i jednoj i drugoj strani, a ima mutne namere - rekao je Zvezdan.
Kad si ispričao svoju životnu priču on je bio na tvojoj strani, da bi tri meseca kasnije došli do toga da u potpunosti promeni priču, ti si kriminalac, proveo si 15 godina u zatvoru - rekao je Darko.
Šta te iznenađuje, on to pokazuje kroz ceo rijaliti ne samo sa mnom, sa svakim. Sa Majom iz Hrvatske je tri dana bio dobar, pa je vređao. Odakle tebi čoveku koji je kako kaže četvrto, peto, šesto koleno ideja da se tako sprda. Menja se kako vetar duva - rekao je Zvezdan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: M. M.