AKTUELNO

Nikoga nije štedela!

Sledeća sagovornica voditelja Darka Tanasijevića bila je Maja Marinković, koja ponovo ima turbulencije u odnosu sa Bilalom Brajlovićem.

Ko je magarac, ko je kraljevski konj, a ko jaše? - pitao je Darko.
Jaše Bilala, kraljevski konj sam ja, a ostale osobe sam nazvala magarcima. To sam danas objašnjavala, da se ne ponavljam, to je stvarno tako. Ja volim kad se Bilal potrudi oko mene. Ja volim kad je moj muškarac oko mene. To je u principu to - dodala je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Primetila si da se Sofija Una mota oko Bilala, a drugarica ti je - rekao je Darko.
Ja ovde nemam drugarice, drugarica mi je Slađa, dobra sam sa Jelenom. Ona mi je popričično neprimetna u rijalitiju, ali ja imam oči i na leđima kad je moja veza u pitanju. Ako je dobra sa mnom, ne može da mi se folira, malo, malo, pa neka situacija. Da nije Marija Kulić potvrdila moje reči, ispala bih ja luda. Ivan Marinković ju je posavetovao kako da opstane u rijalitiju. Ja sam radi preventive odreagovala, da ona ne bi nastavila to da radi. Ja ne bih to nazvala nesigurnošću u sebe, nego nepoverenje u njega, zbog toga što mi je uradio sa Majom Kovačević, prevario me je pred svadbu. Znam da mu je bilo krivo, da je pijana priča. Ali ja sam takva. Volim da ono što je moje bude moje. Nesigurna sam u njega, opekla sam se na mleko, sad u jogurt duvam. Nemam poverenje. Mislim da je u strahu zbog famoznih ulazaka, pa je u grču uz mene. Verujem da me voli, ali još uvek je mlad. Jeste ženskaroš, to mu je karakterna osobina - rekla je Maja.
A pesme što pevaš bivšima? - pitao je Tanasijević.

Foto: TV Pink Printscreen

To može da se protumači na više načina. Meni fali muzika, ja volim da đuskam. To su davno zaboravljeni ljudi, davno zaboravljene priče, da se niko ne uvredi. Ja volim Pejovića, volim da pevam, uvek ću ih pevati. Pevam iz duše, šta ću. Ko peva, zlo ne misli - rekla je Maja.
Danas su te pokrali i Zorica i Brendon - dodao je Darko.
Užas. Preseo mi je danas. Ja sam neko ko je nesebičan, samo me pitaj. Iznad moje glave su baloni, ja sam spavala, čula sam Zoricu, probudilo me je šuškanje. Videla sam da je uzela slatki keks. Počela sam da vrištim. Ona mi se izvinila, rekla da je pogrešila, ali da je bila gladna. Rekla je da joj je Bilal dao dozvolu, a Bila mi je rekao da nije. Onda dolazi Brendon kao manijak sa onom maskom, uzima mi drugi keks. To nije fer. Ne volim krađu - istakla je Marinkovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Danas je ispao haos oko Uroša Ćertića, digao se dobar deo zadrugara, Zvezdan je rekao da će stati u zaštitu. Kako komentarišeš to? - pitao je Darko.
To neće izaći na dobro, ne poklapaju mi se kockice. Drago mi je što je stiglo ono pismo Velikog šefa. On se uzdigao, stalno potencira neke stvari, prešao je granicu tolerancije. Danas mene brani, a prvi krade stvari po kući. Ne sme da se suprotstavi jačem polu, pa maltretira žene. Nema kodekse, ima komplekse niže vrednosti. Kad mu se Zvezdan uneo, ćutao je kao mala devojčica. Ne znam kako će ga gledati pravi šmekeri sa Dorćola. Tužio je devojku što ga je ćušnula šoljom. To je za mene indijanac i kukavica. Preterao je. Petrući ga je samo čekao. On nikog ne dira. Kad smo popričali o tužbi toj mojoj, poludeo je. Videla sam da je to tinjalo. - rekla je Maja.
Tebe je tužio, a Kristijana i Emila nije, rekao je da nije takav muškarac - dodao je Tanasijević.
Zato što je zaljubljen u mene, a ja sam ga odbila. Nikad ne bi mogao da bude moj dečko. Dečko je takav kompleks. Čudi mi da se tako ponaša neko ko potencira da je beogradsko dete. Nadmeno se ponaša, to je smešno - dodala je Marinkovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Priča se o odnosu Marka i Aleks i da li je ona ispala fer prema Milici - dodao je Darko.
To je teška mutljavina. Ne mislim da postoje simpatije. Možda se ona Marku dopada, ali mislim da i ona ima potrebu da bude u priči. Nema potrebe da daje jastuk svog dečka, ostavlja prostora da se komentariše. Daje povoda za priču. Da li postoje neke stvari, ne znam. Milica je poludela, Aleks tu nije ispala fer. Ako ja uopšte imam pravo da pričam o tome (smeh). Ali svakom u životu sve po zasluzi. Gospodin Vijagra je u svom svetu, o bivšima sve najbolje - poručila je Maja.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.