AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Naredna takmičarka sa kojim je voditelj Darko Tanasijević obavio intervju u Šiša baru bila je Anita Stanojlović, koja je progovorila o odnosu sa Lazarom Čolić Zolom i ostalim aktuelnostima.

Sad je super, trudim se da budem što bolja prema njemu, da se iskupim za neke greške, mada i on ih pravi. Želim da se promenim, da pokažem drugima da ne igram igru, mnogi sumnjaju još uvek. Juče smo se raspravljali oko toga, on smatra da ako sam njegova devojka treba da čistim, kuvam, da perem veš. Kao njegove bivše ovde su sve to radile. Ja sam rekla da ću to raditi kad meni dođe. Jutros sam mu nasložila garderobu dok je spavao. Hoću sve da radim, ali kad meni dođe, sebi sam na prvom mestu, ja, pa svi ostali - rekla je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li i dalje primećuješ neke poglede između njega i Miljane? - pitao je Darko.
Van crnog stola ne primećujem ništa, ali tako za stolom, kad je neka njihova tema, vidim njegov smeh taj neki. Želi da zadovolji svoj ego i da pokaže da može da je ima kad god poželi. Kao mora tako, da bi spustio loptu zbog njenih reakcija. Dok je po mome, sve je super - rekla je Anita.
Imala si danas svađu sa Bebicom - dodao je Tanasijević.
Videla sam da mi je neko sklonio veš, Marko Marković kaže da je Bebica, kaže da je uradio to, bilo je suvo. Ja sam rekla da je mokar veš, on kaže da će da ga baci u jezero. Naziva me nekim imenima, vređa me. Ne znam što me dira, treba da mi bude zahvalan, da nije mene, ne bi on bio sa Miljanom. Baš me nešto dira, ne znam zbog čega. Odustao je od poligrafa, želi da se skloni sa te teme, jer mu navodno Miljana veruje. Svaka njegova laž bi izašla na videlo, tako da ovo mu je super. A Miljana je shvatila da se Zola zaljubio, pa pokušava da sredi taj odnos, ali baš se vidi da nije srećna - istakla je Stanojlovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Spekulišete o odnosu Aleks i Marka. Da li misliš da tu postoje neke skrivene namere? - pitao je Darko.
Igra se kao sa svakom od nas, jer je Aleks jedna od boljih u kući. Ona je njegov cilj bila još ranije, ali mislim da se on igra, da od toga nema ništa. Sa Aleksandrine strane sigurno nema ničega, ona voli svog dečka. Da je on drugačiji, možda bi bilo nečega - dodala je Anita.
Kako komentarišeš sled dođagaja između Aleks i Milice? - nastavio je Tanasijević.
Tu se nešto krije, poveravale su se jedna drugoj. Milica se plaši da Aleks ne iznese nešto inače bi pukla. Postoji nešto što ne sme da se iznese - rekla je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Danas je bio haos u kući - rekao je Darko.
Maja je rekla da je Zorica tražila nešto da joj ukrade, a posle kaže Zorica da joj je Bilal dao dozvolu, a Maja kaže da to nije tačno - otkrila je Anita.
Šta kažeš o Sanji i Marku? Petrućiju i Palčici? - pitao je voditelj.
Okej su mi skroz, ali mislim da Marku smeta ovo što se priča o Sanji. Meni nijednom nije spomenuo nju dok smo se družili, on voli kulturne i fine, Anđela je njegov tip. Meni je zamerao neke stvari mnogo manje nego ove koje se pričaju o Sanji. On baš voli tip poput Anđele. Mislim da će da pukne i napravi haos. Petrući i Palčica su mi slatki, ali ona mi je rekla da se nije zaljubila i da on nije njen tip muškarca. Na "Pitanjima novinara" kaže da se zaljubila, a meni priča da nije to to. Jednom je rekla da on nije tako divan i sjajan kako se prikazuje.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako komentarišeš Urošev odnos sa ostalim zadrugarima? - pitao je Darko.
Ja sam od početka u lošim odnosima, spustila sam loptu jer se plašim. Ukrala sam mu kafu, ali ne smem da mu kažem, bio bi haos. Zvezdan je rekao da će nas štititi, ali ne želim da ga dovodim u tu situaciju. Mislim da će skroz da potone. Ali generalno, sve devojke se plaše. Imala sam stres zbog njega. Ne želim da dobijem šejk po glavi. Meni smeta i kad me proziva za stolom. Iznervirala me je ova situacija iz hotela. Rekao mi je da ću biti sa Carem, a ja sam to pričala zbog Maje, jer sam videla da joj je bolna tačka. Ja sam mu rekla da neću biti sa njim. Umesto da ustane i kaže kako jeste, on je rekao skroz suprotno, da bi mene ponizio. Videćemo šta će se dešavati - poručila je ona.

Anita se osvrnula i na zamerke Bojana Simića da je Anita razdvojila Zolu i njega.

Zabolelo me je što mi Zola nije preneo šta je Boki pričao. To me je najviše pogodilo. Neću da sedim sa nekim ako mi ne misli lepo. Ni na radiju nije lepo pričao o meni. Mene ovde 90% ukućana ne voli, spletkare mi, ali ja sam svesna toga - ispričala je Anita.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.